Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Csak számomra tűnik ízléstelen...

Csak számomra tűnik ízléstelenek és gusztustalannak a vízilabdás lányok farpofáit szabadon hagyó legújabb úszódressz viselet?

Figyelt kérdés
Nem tartom magam egyáltalán prűdnek, ritkán szoktam bármin is megbotránkozni, de ez számomra nagyon ízléstelen. Pár éve lett ez divat vagy minek lehet nevezni, amikor tangát csinálnak az úszódresszből. Még a szinkronúszóknál vagy a strandröplabdázóknál se látni ilyet. Az, hogy ki milyen fürdőruhában napozik vagy fürdik, tényleg a saját magánügye, de ez mégiscsak egy sportesemény. Most tényleg van valami előnyük, hogy kvázi pucér seggel játszanak? Vagy milyen oka lehet ennek a jelenségnek?

aug. 10. 20:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
A szinkronúszóknak se takarja a kis popóját az úszódresszük, csak ők soványak, vékony a combjuk, nem annyira feltűnő.
aug. 11. 18:21
 12/18 A kérdező kommentje:
De az legalább egy művészeti szám, és nincsenek hájas seggű versenyzők.
aug. 11. 18:24
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
A vizilabdázóknál sincsenek "hájas seggűek", maximum erősebb popójúak.
aug. 11. 18:50
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Belenéztem több meccsbe is, de gusztustalan hájas seggeket nem láttam. Leginkább szép kerek nőies farpofákat láttam. 😋
aug. 11. 19:07
 15/18 anonim válasza:
100%
Nekem kifejezetten tetszett ez az új divat, tangának nem mondanám de az irány nem rossz. Tökmindegy hogy mi az oka, eddig nem néztem ezután pedig fogom...
aug. 11. 22:15
 16/18 anonim ***** válasza:
19%
Melák úszógatyáját láttad mikor kijött a vízből?
aug. 12. 08:29
 17/18 anonim ***** válasza:
38%
Már bocs, de egyébként épeszű ember miért nézne női vizilabdát? Kínszenvedés, hogy azért kell izgulni, hogy 6-7 méterről egyáltalán el tudnak-e dobni a kapuig.
aug. 22. 18:29
 18/18 anonim ***** válasza:
A magyar focit nézni is pont ilyen kínszenvedés.
aug. 22. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!