Szeretnék megtanulni úszni, hogy kezdjem?
28 éves vagyok, nem tudok úszni viszont nagyon szeretnék megtanulni, régebben egészen kicsinek szüleim elvittek, de borzalmasan rossz emlékként maradt meg.
Félek a víztől, vízbende szeretném leküzdeni,és megtanulni úszni. Egy erős szinten.
Nyilván nem olimpiára készülök,de stabilan magabiztosan akarok úszni.
Menj el egy strandra és gyerekmedencében szoktatsd magad a vízhez. Olyan mély legyen a víz, ami kb a derekadig ér. Vegyél egy úszószemüveget és kezd el gyakorolni először a siklást. Később gyakorolhatod a különböző tárgyak felhozatalát a medence aljáról is.
Amikor már biztonságban érzed magad a vízben, mint közegben, akkor beíratkozhatsz egy úszást tanító tanfolyamra is. Ezeket is főleg strandokon szervezik és általában csekély vízben kezdik el az oktatást, ahol ha gondod van, akkor könnyen le tudod tenni a lábad a medence aljára. Fontos, hogy ne mély vízben kezd el a tanulást.
Amikor én tanultam úszni gyerekként, csak azok nem tanultak meg úszni, akik bele se mertek menni a medencébe. Ültek a parton és már a csekély víz látványától is remegtek. Szóval meg kell szeretni hozzá a vízben való lubickolást, fürdőzést, stb.
Fuuu nagyon szépen köszönöm a segítséget hálás vagyok!
Utolsó nagy gratula!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!