Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » A horgászat az mitől sport,mi...

A horgászat az mitől sport,mi a sport benne elmagyarázná valaki?

Figyelt kérdés
Én nem horgászok igy nem értem ebbe mi a sport? Azt el tudom képzelni, hogy sokaknak ebbe mi a kiülök a partra , relax program, de azt nem értem, hogy ez hogy lehet sport? Úgy tudom a horgász várhat órákig mire kapás van, és ilyesmikre gondolnék, ez 1 lassú dolog,. Ez hogy lehet sport? A kifogott halakat elengedik? köszönöm a válaszokat mindenkinek.
2024. aug. 2. 17:54
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

20

Pergetni sem sokkal egyszerűbb. Tegnap a lépésszámlálóm szerint 17 kilométert gyalogoltam horgászat közben.

2024. aug. 7. 08:41
 22/28 anonim ***** válasza:

A sport lövészet meg a diszkosz vetés se sport ennyi erővel mert a diszkosznál is eldobja és kész pár mperc megterhelő mozdulat. Sportlövészetről ne is beszéljünk...

A horgász ennyitől többet mozog pláne ha fáraszt egy kapitális harcsát kínlódhat vele egy órát is. Ami azért fárasztó.

Annyi hogy a horgászat idő függvénye mert a hal kapásától függ az intenzív folyamat.

Diszkosznál meg pl bármikor dobhat(pláne edzésen) az ember ha úgyvan.

És az már fárasztó lehet többször.

De maga a mozdulatsor akkor is rövid.

2024. aug. 7. 08:56
 23/28 anonim ***** válasza:

21# Igen

Az meg még folyamatos mászkálással is jár.

2024. aug. 7. 08:57
 24/28 A kérdező kommentje:
Érdekes infók, köszönöm annak aki irt, nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz.
2024. aug. 7. 09:13
 25/28 anonim ***** válasza:

Na jah a harcsafárasztás :D

[link]

2024. aug. 7. 09:26
 26/28 anonim ***** válasza:

25# Azt ezt már láttam.😂

Harcsa fészek bosszúja.

2024. aug. 7. 10:00
 27/28 anonim ***** válasza:

20. Vagyok.

UI:

Ja és még a folyó partot is rendbe kell tenni kigazolni mert a horgász helyen nő a fű, gaz. Én sarlóval vágom pl.

Szóval az is egy plusz testmozgás 😁

2024. aug. 7. 10:07
 28/28 A kérdező kommentje:
25 köszi a videót-
2024. aug. 7. 10:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!