Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Ha Milák Kristóf tényleg...

Ha Milák Kristóf tényleg meglépi az elképzelhetetlent, éspedig nem utazik ki Párizsba, ami ugye azzal jár, hogy 2 arannyal kevesebbet nyerünk, megvonhatják a magyar állampolgárságát?

Figyelt kérdés
Személy szerint én megvonnám, esetleg egy munkatábor is jót tenne neki. Állítólag nem kommunikál senkivel, edzésekre se jár, kicsit olyan, mint a király bolondja, akinek mindent szabad.

júl. 26. 07:52
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Jól úszott az előbb, hátha csak megnyeri😜
júl. 30. 21:03
 22/32 anonim válasza:
0%
18: Továbbra is mondom, nem tudjuk a pontos történteket, és a miérteket sem. Nem a legszimpatikusabb magyar úszó, de klasszis, és gusztustalannak tartom, aki ellene szurkol magyarként. Ez a kérdés meg provokatív és röhejes is.
júl. 30. 21:57
 23/32 A kérdező kommentje:

Hátha az volt a szándékom, hogy provokáljak?🤪

Nyugi, én is neki szurkolok, csak fel akartam picit rázni az állóvizet😀

júl. 30. 22:19
 24/32 anonim ***** válasza:
35%
Fotelhuszár kérdező haverom, holnap Kristóf aranyérmes lesz. Folytasd csak a chips zabálást otthon, a többit meg hagyd meg egy világklasszisnak, hogy akarja szervezni az életét.
júl. 30. 22:56
 25/32 A kérdező kommentje:
Próféta szóljon belőled, de nem szoktam chipszet zabálni😜
júl. 31. 07:37
 26/32 A kérdező kommentje:
Na, fotelhuszár kolléga? Mégiscsak a chipsz győzött?😜
júl. 31. 20:45
 27/32 anonim ***** válasza:
74%
Te még mindig csak álmodoznál egy olimpiai ezüstéremről haverom:))
júl. 31. 23:50
 28/32 anonim ***** válasza:
0%
Aranyèrmes lett tegnap a fiatalember, te mikor csinálod utána?🫠☺️
aug. 4. 15:58
 29/32 A kérdező kommentje:
Egy arany nem arany😜 Ha odateszi magát, akár hármat is nyerhetett volna, ha a váltókban is úszott volna, ott is befigyelhetett volna egy egy érem. Világcsúcsát is megdönthette volna. Remélem, tanult ebből és büntetésből az egész nyarat a medencében fogja tölteni, hogy megtanulhassa, hogy nem azt csinál, amit szeretne, hanem amit egy ország elvár tőle.
aug. 4. 16:07
 30/32 anonim ***** válasza:
44%
Mennyi agybeteg van itt...
aug. 4. 16:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!