Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Ha Milák Kristóf tényleg...

Ha Milák Kristóf tényleg meglépi az elképzelhetetlent, éspedig nem utazik ki Párizsba, ami ugye azzal jár, hogy 2 arannyal kevesebbet nyerünk, megvonhatják a magyar állampolgárságát?

Figyelt kérdés
Személy szerint én megvonnám, esetleg egy munkatábor is jót tenne neki. Állítólag nem kommunikál senkivel, edzésekre se jár, kicsit olyan, mint a király bolondja, akinek mindent szabad.

júl. 26. 07:52
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
33%
Lehet, hogy kocsival megy.
júl. 26. 20:26
 12/32 anonim ***** válasza:
13%
Sajna nem.
júl. 27. 06:15
 13/32 anonim ***** válasza:
29%
Nem, az azzal járna, hogy 55millió Ft/aranyérmet nem fog kapni.
júl. 28. 09:54
 14/32 anonim ***** válasza:
58%
#13 Így sem fog nyerni :)
júl. 28. 09:56
 15/32 anonim ***** válasza:
39%
Ha már döntőbe jut akkor minimum 3 milliót fog kapni a pojáca.
júl. 28. 18:56
 16/32 A kérdező kommentje:
Remélem, Marchand agyonveri mindkét számában, aztán csak nem lesz akkora arca a pojácánknak.
júl. 29. 08:37
 17/32 anonim válasza:
21%
Inkább nálad elképesztő, hogy mit meg nem engedsz magadnak. Szerintem egyszerűen csak tele lett a nemi szerve, hogy állandóan mennek körülötte a rosszindulatú spekulációk, és nem foglalkozik ezekkel. Csinálja a dolgát, a többit meg leszarja. Az, hogy ismert ember, nem azt jelenti, hogy minden fingásáról tudnunk kell, ill. ezeket be kéne jelentenie előre, esetleg még engedélyt is kérni. Azt meg se te, se én nem tudom, hogy mikor, mennyit edzett stb., és nem is tartozik ránk. Azóta már kiderült, itt van az olimpián, és nem tudom, láttad-e, de remekül úszott délelőtt, fölényesen nyerte a futamát, nem úgy tűnik, mintha rossz formában lenne.
júl. 30. 13:27
 18/32 anonim ***** válasza:
77%
#17 Csak azt felejted el, hogy sokszor az edzője meg a körülötte lévők is aggódtak, mert fogalmuk sem volt, mi is van vele. Azokat is semmibe vette, akik megteremtik annak a lehetőségét, hogy normálisan készülhessen és rengeteg energiát, időt ölnek bele a gyerekbe, erre pedig nincs mentség. Egy pöts a srác.
júl. 30. 13:47
 19/32 anonim ***** válasza:
12%

Mindig is nagyképű majom volt.

Mindenki utálja az uszodában.

júl. 30. 15:23
 20/32 anonim ***** válasza:
16%

15:23

Ne add fel, még kijuthatsz olimpiára edzőként. Irigy kutya. :D

júl. 30. 15:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!