A horgászvizsga kérdései ugyanazok, mint a gyakorlóprogramban szerepelnek?
Sok-sok alkalommal megcsináltam sikeresen a horgászvizsga gyakorlóprogramot. (horgaszjegy.hu) Kb ugyanezek a kérdések lesznek élesben a vizsgán? Azt hallottam tablettel kell ugyanígy a helyes választ kijelölni.
Kérem aki volt màr írja le, hogyan működik.
Igen valószínű ugyanaz.
Én szóban vizsgáztam de hidd el simán atmész.
Pontosan úgy ahogy #1 is írta.
Nekünk adtak egy tabletet. Be kellett lépni a profilba. Ott a vizsgán egy laptopon aktiválták az "igazi" vizsgát és ugyan úgy mint a "gyakorláson" végig kellett pötyögni. Kb. 10 perc alatt végeztünk is. Utána kiállították az államit meg a folyóra a területit a 16-órára meghirdetett vizsgáról papírokkal távoztunk 16:30-kor.😉 Este fél hatkor már a folyóparton ücsörögtünk és pecáztunk. 🤣
#5 Ugyan annyit mint a gyakorló vizsgán, ha jól emlékszem.
Akkor 3 hibám volt, most 4év után újra végig pötyögtem, most 8-at rontottam 🤣 és gratulált a sikeres gyakorló vizsgához. Volt egy csávó a vizsgán, nagyon "küzdött", 🤣 neki is lett engedélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!