Állami horgászvizsgával kapcsolatban lenne kérdésem a többi lent. Létezik olyan egyesület ahol nem szigorúak?
Ez melyik egyesületnél volt ?
Köszönöm a válaszodat.
Én 30 éve horgászok úgyhogy amikor bevezették az új vizsgarendszert nekem nem kellett vizsgázni de a fiamnak igen. Abszolút segítőkészek voltak.
2-3 óra tanulás kell a vizsgához, ha valaki segítség nélkül le akar vizsgázni.
Ha memória gondjai vannak, a legfontosabb dolgokat, tilalmi idő, méretkorlátozás, bizonyos ,halfajok valahogy memorizálni kellene.
Ne a vizsga miatt ott abszolút segítőkészek.
És ahogy 1. írta sok segítség van a falra felfüggesztve.
Azért írok általánosságba mert sok halőr haverom van aki vizsgáztat, és tudom ,hogy nem a megbuktatás a cél.
A legfontosabb dolgokat viszont, mindenképpen memorizálni kell. Valamilyen módszerrel ami révén megjegyzi. Mert a vizsgán biztos vagyok benne hogy átmegy.
De ha elkezd horgászni és mondjuk a fogási napló kitöltése, vagy olyan dolog nem megy, ami miatt elvehető az engedély az gondot jelent. Mert a horgászengedély bevonással viszont nagyon is szigorúak.! Minden számítógépes rendszeren van, komoly bírságokat szabhatnak ki ,és az ahogy tudod a horgászengedélyek már nagyon nem olcsók, az újra kiváltás meg fuuu....
Azt javasolnám ,hogy készüljön a vizsgára, úgyis sikerül, viszont ha lehetséges egy darabig családtag, baráti körhöz tartozó, ismerős, horgásszal, menjen pecázni, aki tud segíteni. És idővel így csak rögződnek majd a dolgok.
Jó horgászatot, nagy halakat és kellemes időtöltést.
2
Idén itt már nem szerveznek vizsgát szóval hiába írom le, de a legtöbb helyeken segítőkészek.
2. köszönöm szépen a válaszát.
Az adott tóra, vízre való szabályzat minden esetben nála van , Apukámmal megy horgászni mindig soha sem egyedül egyenlőre turista engedélye van de ez sajnos 3 hónapig èrvènyes . Köszönöm a válaszokat megpróbálom rá beszélni a vizsgára .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!