Ezek a cuccok szerintetek mennyiért eladhatóak egyben?Mivel már rég nem használom őket csak lomnak vannak itt. Ezért szeretném eladni. ibb.co/56SnVyK
A leírás meg a kép alapján , ez egy eléggé kezdö felszerelés, és nem mai darabok. Nem ezeket a holmikat keresik, aki venni akarnak használtan horgászcuccot, én ugy gondolom, 6 ezer körül ha elviszik add oda bátran.
A meritő Kb? 1,500 Ft az 5m es spicc is kB annyi, az orsókról semmit nem tudni de azok sem nagy értékek.
Ez így egy csónakos, vagy csatorna peca cuccnak jó.
Ha a szák gumihálós, akkor ér 1-2 ezrest. Ha szövet, akkor szinte semmit.
Ahogy a spiccbot is csak akkor, ha modern, könnyített. Temuról 2-3 ezerért lehet rendelni szénszálast.
Az orsók függvénye, hogy a többi mennyit érhet. Ha van valamilyen nevük és csapágyazottak, akkor a két felnőtt botért el lehet kérni 4-5 ezret, a gyerek szerkó meg grátisz. Szóval a spiccbotért meg a gyerek pecáért ha kapsz két doboz sört, már jól jártál.
Én már többször is javasoltam a Web oldal szerkesztőinek hogy, egy horgászat menüvel egészítsék ki a vizi sportok menüt, de eddig semmi. Talán ha többen írnának ez ügybe nekik, változna a helyzet.
Erre az Email címre írjon aki egyet ért evvel : info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!