Mit szóltok a Ferrari 2023-as idényéhez eddig 3 futam után? Szerintetek lehet Leclerc vb bármikor is?
Az a "hajnali 7" szerintem nem olyan extrém korai időpont. Én is felkeltem a futamra és az időmérőre is. Azért biztos nem hagyom ki, csak hogy sokáig lustálkodhassak. Amúgy sem vagyok az a sokáig alvó típus.
Annak idején mikor a szezonnyitó volt itt, 6-kor kezdődött a futam, de felkeltem 5-kor, hogy a felvezető műsorról se maradjak le. Emlékszem, valamikor a 2000-es évek elején a Héder barna köszönés helyett úgy jelentkezett be, hogy ez első mondata ez volt: "Az elvonókúrának vége!" Nagyon bennem van az a reggel. :)
Ferrari! A közelmúltban voltak sokkal rosszabb helyzetben, amikor valóban az autó volt a rossz, alapjaiban. Most sincsenek a Redbull szintjén, de a Mercedesekkel, Astonokkal simán versenyben lennének, csak balszerencsések. Tavaly sem kellett temetni még a Redbullt a döcögős évkezdet miatt. VB címre nem sok esély van. Dobogós helyek, masszív pontszerzésekre lesznek jók idén.
Hosszabb távon ez nem jelent semmit. Miért ne lehetnének a jövőben világbajnokok, amikor valamelyik szabálymódosítás nekik fog kedvezni?! A 90-es évek elején sem volt valami nagy, erős, világverő csapat a Ferrari. Aztán az ezredforduló környékén Schumacherrel meg sorozatosan agyonnyerték magukat. Ez igaz pl a McLaren csapatra is. Erre mondják, hogy egyszer fenn, egyszer lenn.
nagyon korai temetni még az idényt. az első néhány futam erőviszonyai nem szoktak egész évben fennállni. csak most kezdik jobban kiismerni az autó előnyeit, hátrányait, aztán az első európai futamokkal együtt szoktak jönni az első fejlesztések - sok minden változhat még
de remélem, Alonso és az Aston lesznek a Red Bull fő kihívója, nem pedig a csókos maffiabanda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!