Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Szerintetek George Russell...

Szerintetek George Russell vagy Charles Leclerc a jobb versenyző?

Figyelt kérdés

2021. nov. 23. 21:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
62%
Nem lehet összehasonlítani.
2021. nov. 23. 22:09
 2/13 anonim ***** válasza:
5%
Mindkettő középszerű
2021. nov. 24. 12:11
 3/13 anonim ***** válasza:
78%
A jelenleg mutatott kép alapján Russell, hisz voltak elég meglepetést nyújtó eredményei. Természetesen Leclerc sem rosszabb nála, csak most nincs minden rendben a Ferrarinál. Ha szorosabb összehasonlítás kellene, akkor Russell inkább ösztönös tehetség, aki ösztönből tud sokat, talán ez a különbség. A jövő meg majd eldönti, hogy mit ad nekik, kíváncsian várom.
2021. nov. 24. 17:25
 4/13 anonim ***** válasza:
90%
Én is úgy érzem, hogy Russellnek nagy jövője van, és várakozva tekintek a jövő év elé. Titkon azt reméli, hogy partiban lesz Lewis Hamiltonnal, illetve a fiatalosabb reflexei miatt akár még fölé is tud kerekedni. Soha nem felejtem el azt a hétvégét, amikor Hamilton koronavírusos volt és ő ugrott be helyette a Mercedeshez, Hamilton autójába és ha nincs az a műszaki hiba, megnyerhette volna a futamot is. Remélem 2022-ben sem csalódom.
2021. nov. 25. 08:23
 5/13 anonim ***** válasza:
83%
Russell tűnik jobbnak, de esetében csak akkor lesz teljes a kép, ha látjuk, mit nyújt a Merciben ülve, egy sokszoros bajnok csapattársaként.
2021. nov. 25. 12:30
 6/13 anonim ***** válasza:
50%
Leclerc is erős versenyző, de azért nem annyira rendkívüli, illetve mintha kezdene beszürkülni. Az egy-két évvel ezelőtti formáját tekintve én azt vártam, hogy idén különösebb nehézség nélkül le fogja nyomni az újonnan érkező Sainzot (aki persze egy relatíve erős csapattárs, de akkor is).
2021. nov. 25. 12:38
 7/13 anonim válasza:
78%
2020, Szahír GP , Russell alá tettek egy Mercedest és eléggé szép futamot ment. Az alapján szerintem egy-két éven belül világbajnok lesz.
2021. nov. 25. 15:41
 8/13 anonim ***** válasza:
43%
Idei teljesímény alapján Russell, Leclercet még a csapattársa az újonc a Ferrarinál Sainz is verte jó néhányszor
2021. nov. 28. 13:30
 9/13 anonim válasza:
88%
Leclerc jól bírja a nyomast russel pedig pokolian intelligens és gyors ,mindketten nagyon jók dolgokban de pontosan nem tudjuk
2021. nov. 30. 19:45
 10/13 anonim ***** válasza:
15%
2022ben russel nagyon közel volt ahhoz, hogy megverje hamiltont, csak hát volt aza ütközés a szingapúrban...
2021. dec. 5. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!