Szerintetek George Russell vagy Charles Leclerc a jobb versenyző?
Figyelt kérdés
2021. nov. 23. 21:52
3/13 anonim válasza:
A jelenleg mutatott kép alapján Russell, hisz voltak elég meglepetést nyújtó eredményei. Természetesen Leclerc sem rosszabb nála, csak most nincs minden rendben a Ferrarinál. Ha szorosabb összehasonlítás kellene, akkor Russell inkább ösztönös tehetség, aki ösztönből tud sokat, talán ez a különbség. A jövő meg majd eldönti, hogy mit ad nekik, kíváncsian várom.
4/13 anonim válasza:
Én is úgy érzem, hogy Russellnek nagy jövője van, és várakozva tekintek a jövő év elé. Titkon azt reméli, hogy partiban lesz Lewis Hamiltonnal, illetve a fiatalosabb reflexei miatt akár még fölé is tud kerekedni. Soha nem felejtem el azt a hétvégét, amikor Hamilton koronavírusos volt és ő ugrott be helyette a Mercedeshez, Hamilton autójába és ha nincs az a műszaki hiba, megnyerhette volna a futamot is. Remélem 2022-ben sem csalódom.
5/13 anonim válasza:
Russell tűnik jobbnak, de esetében csak akkor lesz teljes a kép, ha látjuk, mit nyújt a Merciben ülve, egy sokszoros bajnok csapattársaként.
6/13 anonim válasza:
Leclerc is erős versenyző, de azért nem annyira rendkívüli, illetve mintha kezdene beszürkülni. Az egy-két évvel ezelőtti formáját tekintve én azt vártam, hogy idén különösebb nehézség nélkül le fogja nyomni az újonnan érkező Sainzot (aki persze egy relatíve erős csapattárs, de akkor is).
7/13 anonim válasza:
2020, Szahír GP , Russell alá tettek egy Mercedest és eléggé szép futamot ment. Az alapján szerintem egy-két éven belül világbajnok lesz.
8/13 anonim válasza:
Idei teljesímény alapján Russell, Leclercet még a csapattársa az újonc a Ferrarinál Sainz is verte jó néhányszor
9/13 anonim válasza:
Leclerc jól bírja a nyomast russel pedig pokolian intelligens és gyors ,mindketten nagyon jók dolgokban de pontosan nem tudjuk
10/13 anonim válasza:
2022ben russel nagyon közel volt ahhoz, hogy megverje hamiltont, csak hát volt aza ütközés a szingapúrban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!