Hogyan tartod tisztán a kezed horgászat közben?
Valahogy az elmúlt 30000 évben sikerült ezt megoldania az embereknek. Horgászat közben egy ronggyal nagyjából tisztán tudod tartani a kezedet. Meg tudod mosni a természetes vízben is. Étkezés előtt meg használsz kézfertőtlenítő kendőt vagy gélt mint általában a hétköznapokban. Én nem tudtam, hogy keserű íze van mert sosem kóstoltam. Ha nem ízlik akkor ne nyalogasd le a kezedről. Ha mindenképpen szappannal és ivóvízzel szeretnél kezet mosni akkor szükséged lesz szappanra és ivóvízre. Ha a környéken nincs mosdó, akkor vinned kell magaddal szappant és egy palack/kulacs vizet. Esetleg ivóvizet a természetes vízből is előállíthatsz egyszerű szűréssel és forralással, de akár egy nagyon drága aktívszenes vízszűrővel is megoldható a dolog. Hajrá!
Ami az étel elfogyasztását illeti, egy szalvétába, fóliába csomagolt szendvicset simán el lehet fogyasztani úgy, hogy nem érsz hozzá. Egyéb ételhez pedig vihetsz magaddal evőeszközt is. Ez utóbbival a frissen elkészített halat is elfogyaszthatod. Használhatsz ezenkívül gumikesztyűt a horgászathoz és akár másikat az étkezéshez is..., de attól meg gumikesztyűszaga és íze lesz a kezednek. :)
Nem tudom, nekem van kis vödör merítek vizet, megmosom a kezem van 2db pici türülközőm az egyik koszosabb a másik tisztább. Ha enni akarok kezét mosok a vödörben utána a tiszta türülközőmmel megtörlöm. Na utána fertőtlenítek. Ennyi. Szerintem ettől komolyabb tisztaság vízparton nem lehetséges, csak körülményesen.
Ha ennyire taszít a dolog ez nem biztos, hogy a te "sportod".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!