Hogy kell használni helyesen a zsinórklipszet, ha a pontos dobásokra szeretném használni?
Nálam az a nagy dilemma, hogy ha beakasztom a zsinórt a klipszbe (értsd úgy, hogy teljesen körbetekerem rajta), akkor ha jön egy nagyobb hal és én nem állok a bot mellett nem lesz jó vége :) Vagy van akkora a zsinór nyúlása és befeszülési távja, hogy simán érkezek még odamenni a bothoz és kiakasztani a zsinórt?
Illetve első dobásnál megjelöltem a zsinórt adott helyen. Ha fogtam egy halat, akkor utána mindig kell dobnom egy üreset, hogy vissza tudjam akasztani az adott helyen a zsinórt?
Nem kell körbetekerni, csak alá beakasztani, az is elég, cserébe könnyebb kiakasztani ha kell.
Ha ki kellett valamiért akasztani a klipszet akkor értelem szerűen kell dobni egy üreset és a jelölésnél visszaakasztani.
De én már nagyon régen nem használok klipszet, igazi szenvedés. Gyerek hajgumi tökéletes megoldás, beakasztod mint a klipszet de ha húzza a hal eltépi simán és kész, nem kell vele bajlódni. Valahogy igy:
A linkelt videóban látható a hagyományos klipszbe akasztás, nem kell a zsinórt a klipszre rátekerni.
A pontos etetésnek is megvannak az eszközei, nem kell ahhoz etetőhajó, ha elérhető távolságon belül van az etetés.
Nagyobb méretű feeder kosár, etetőrakéta, spomb, és a célnak megfelelő horgászbot kell hozzá
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!