Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Halo!Szerintetek egy 0,37es...

Halo!Szerintetek egy 0,37es zsinoral megtudok egy 10kgs pontyot allitani egy az egyben mert sok az akado es kikellene gondolni valamit!Duna partrol egy oblocskeben horgaszom?

Figyelt kérdés

2023. szept. 24. 16:13
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
te kivel beszélgetsz?
2023. szept. 28. 17:36
 22/36 A kérdező kommentje:
Talan te vagy az ellenor?
2023. szept. 28. 18:25
 23/36 A kérdező kommentje:
Teso majd elolvasa ezt es biztos felbuzdul majd,kiveve ha mar mind ezt tudja:))
2023. szept. 28. 18:26
 24/36 anonim ***** válasza:
Aha, így szoktam ahogy írtad. Ahol én horgászok, ott a bedőlt fákban áll a hal, oda szoktam etetni, aztán bedobok egy sima ólmos cuccot, semmi etetőanyag meg ilyenek.
2023. szept. 29. 12:57
 25/36 A kérdező kommentje:
Hat ha bedolt fak vannak akkor pontyok is es igy azt hiszem hosszutavra megtapaltad a helyed..annyit tudok meg talan mondani hogy amikor a kukoricat fozod fozd ki alaposan mig ugy kipatannak mert azt gyorsan megemeszti a ponty ellenkezo esetben pedig lasan emeszt es sajat helyzetedet nehezited..probald kifozni es mikor kihul akkor kefir ra hogy savas feher legyen vagy mikor kihul 1-2l sort onts ra egyik ilyen masik olyan de a soros keserubb es budosebb probald ki bevalnak
2023. szept. 30. 21:13
 26/36 anonim ***** válasza:
Igen, a büdös kukorica, most fogok majd csinálni. De akarok egy vödör édeset is mellé, hátha az is bejön. Köszi a tanácsot.
2023. okt. 1. 14:35
 27/36 A kérdező kommentje:
Meg talan egy kerdes,hogy figyelted meg a pontyokat teliholdos ejszaka utan?
2023. okt. 2. 17:16
 28/36 anonim ***** válasza:
A teliholdat nem tudom, de ha jön az eső és éppen készül bejönni a vihar, akkor megvadulnak, volt olyan, hogy 7-8 darabot fogtam akkor egymás után. Vihar után viszont nem volt kapás nekem sose, utána várni kellett akár 1-2 napot is.
2023. okt. 3. 12:57
 29/36 A kérdező kommentje:
Na latod ezt en is megfigyeltem csak forditva eso es vihar elott a kapitalisok jonnek ha jonnek viszont eso utan masnap kb 100 hogy van kapas,de ugye minden viz mas...es teso had ne untasalak tovabb,meg talan egy utolso kerdes amikor apad vagy arad a viz,milyen tapasztalattal rendelkezel?
2023. okt. 3. 14:43
 30/36 anonim ***** válasza:
Áradásnál, ha nagy a víz, akkor én nem nagyon szoktam pontyot fogni vagy ha fogok azt is az elárasztott részen, mert kijönnek a mezőre a férgekért, bogarakért. Apadásnál, ha nagy meleg miatt van, akkor nap közben nem nagyon megy, inkább délután-estefelé Ilyenkor csak délután 4-re megyek ki, előbb nem. Talán ilyenkor még a reggel jó de szeretek aludni sokáig úgy, hogy én korán reggel nem megyek.
2023. okt. 3. 18:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!