Halo!Szerintetek egy 0,37es zsinoral megtudok egy 10kgs pontyot allitani egy az egyben mert sok az akado es kikellene gondolni valamit!Duna partrol egy oblocskeben horgaszom?
Figyelt kérdés
2023. szept. 24. 16:13
22/36 A kérdező kommentje:
Talan te vagy az ellenor?
2023. szept. 28. 18:25
23/36 A kérdező kommentje:
Teso majd elolvasa ezt es biztos felbuzdul majd,kiveve ha mar mind ezt tudja:))
2023. szept. 28. 18:26
24/36 anonim válasza:
Aha, így szoktam ahogy írtad. Ahol én horgászok, ott a bedőlt fákban áll a hal, oda szoktam etetni, aztán bedobok egy sima ólmos cuccot, semmi etetőanyag meg ilyenek.
25/36 A kérdező kommentje:
Hat ha bedolt fak vannak akkor pontyok is es igy azt hiszem hosszutavra megtapaltad a helyed..annyit tudok meg talan mondani hogy amikor a kukoricat fozod fozd ki alaposan mig ugy kipatannak mert azt gyorsan megemeszti a ponty ellenkezo esetben pedig lasan emeszt es sajat helyzetedet nehezited..probald kifozni es mikor kihul akkor kefir ra hogy savas feher legyen vagy mikor kihul 1-2l sort onts ra egyik ilyen masik olyan de a soros keserubb es budosebb probald ki bevalnak
2023. szept. 30. 21:13
26/36 anonim válasza:
Igen, a büdös kukorica, most fogok majd csinálni. De akarok egy vödör édeset is mellé, hátha az is bejön. Köszi a tanácsot.
27/36 A kérdező kommentje:
Meg talan egy kerdes,hogy figyelted meg a pontyokat teliholdos ejszaka utan?
2023. okt. 2. 17:16
28/36 anonim válasza:
A teliholdat nem tudom, de ha jön az eső és éppen készül bejönni a vihar, akkor megvadulnak, volt olyan, hogy 7-8 darabot fogtam akkor egymás után. Vihar után viszont nem volt kapás nekem sose, utána várni kellett akár 1-2 napot is.
29/36 A kérdező kommentje:
Na latod ezt en is megfigyeltem csak forditva eso es vihar elott a kapitalisok jonnek ha jonnek viszont eso utan masnap kb 100 hogy van kapas,de ugye minden viz mas...es teso had ne untasalak tovabb,meg talan egy utolso kerdes amikor apad vagy arad a viz,milyen tapasztalattal rendelkezel?
2023. okt. 3. 14:43
30/36 anonim válasza:
Áradásnál, ha nagy a víz, akkor én nem nagyon szoktam pontyot fogni vagy ha fogok azt is az elárasztott részen, mert kijönnek a mezőre a férgekért, bogarakért. Apadásnál, ha nagy meleg miatt van, akkor nap közben nem nagyon megy, inkább délután-estefelé Ilyenkor csak délután 4-re megyek ki, előbb nem. Talán ilyenkor még a reggel jó de szeretek aludni sokáig úgy, hogy én korán reggel nem megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!