Halo!Szerintetek egy 0,37es zsinoral megtudok egy 10kgs pontyot allitani egy az egyben mert sok az akado es kikellene gondolni valamit!Duna partrol egy oblocskeben horgaszom?
Figyelt kérdés
2023. szept. 24. 16:13
11/36 A kérdező kommentje:
Szted 20meteres korzetben tudom farasztani?Mert ha azon kivul lep akkor akadni fog es szakadni tehat az elso kifutast sem szabad kivulebbre engedni viszint 6kg alul nem nagyon van itt kapas csak a felett mozognak ugy atlagban 8-12
2023. szept. 25. 20:46
12/36 anonim válasza:
Nem lehetetlen, de nem biztos, hogy minden halat meg fogsz fogni, lehet lesz amik leszakadnak. Ha van csónakod esetleg, akkor azzal viszont ki lehet fogni őket könnyebben.
13/36 A kérdező kommentje:
Te amugy jarsz horgaszni? :) koszi a biztazast es a segitseget,majd a jovoben van egy kiprobalt modszer (oreg hallatlan modszer) kis harmashorgot is felszivja na de arrol mar nem akad le se nem szakadhat ki a szajabol az 50es zsinort sztem nehezen durantja el max egy 25kgs
2023. szept. 26. 19:36
14/36 A kérdező kommentje:
Baratom ma huztam ki kevesebb mint 1 perc alatt egy 8kgs gyonyoru dunai nyurgat..50es zsinor 1 es horog,jol akadt a zsinornak meg se kotyant
2023. szept. 27. 11:38
15/36 A kérdező kommentje:
Part melett 10m pecazok (4meteres melyseg kb)
2023. szept. 27. 11:38
16/36 anonim válasza:
Járok horgászni igen. Gratulálok a fogáshoz!
17/36 anonim válasza:
Simán. A halat irányítani kell nem tépni.
18/36 A kérdező kommentje:
Igen pontosan ugy ahogy irtad,ma kb egy 15 plusos akadt sajnos le mivel tele vagyok a 8 asal tegnaprol ezt felhuztam a viz tetejere a 8 as elveszik ez melett en ilyet meg eloben nem lattam de igy mondtak az oregek amikor a helyhez vezettek "itt kicsik nincsenek"
2023. szept. 28. 16:38
19/36 A kérdező kommentje:
Szerintem most van az ideje mivel keszul a ponyt urunk a telre,etes es ne hagyd ki,szigoruan oreg bebudositett kukorica es keres melyedeseket ott bujkalnak,tudom!
2023. szept. 28. 16:40
20/36 A kérdező kommentje:
Itt egy utmutato szamodra mivel biztatal amire szukseg is volt.4meteres melyedeseket keres es szigoruan mindig ugyan abbam az idoben fejezd be a horgaszast es etes jelenleg a 8-10ig menj majd egy honap mulva mar inkabb 10-12 probald ki amit mondtam,ez az oreg horgaszoktol szarmazik es en alatamasztom,a lenyeg mindig ugyan az az ido es kb 1kgs tejfolos vodrocske persze a sodrasra figyelni kell ha folyovizen vagy,forgokat keres ahol a viz ket iranyba megy fent balra lent jobbra ha allovizen vagy akkor viszont ahova dobod a kajat ott is marad a lenyeg az idozites es az allandosag,lukakat keres egy 3-5meteres vizet amit sima olom dobalasal konyen kimerhetsz valamint felfedezhetsz..hajra teso lesz az meg igy se hehe :)
2023. szept. 28. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!