Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Milyen botot vagy szettet vegyek?

Milyen botot vagy szettet vegyek?

Figyelt kérdés
Újra kezdő horgász vagyok, szeretnék sima hagyományos fenekezős horgászathoz botot, orsót, sőt a legjobb az lenne ha egy szettet tudnék venni. Mit ajánlotok, 20-30 ezres kategóriában?
2023. aug. 4. 14:00
 1/2 anonim ***** válasza:
32%
Folyó, vagy halastavi horgászat? Gondolom a ponty lenne a cél hal, meg minden ami még jön mellé:)) A botok szállítása hogy lenne megoldva, esetleg a kisebb méret miatt teleszkópos bot lenne az ideális?
2023. aug. 5. 12:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem tudunk a te fejeddel gondolkozni, a hagyományos fenekező horgászat pl már eleve felveti a kérdést, hogy hol, mire, és miért az kellene.

A különböző szettek is egyéni igény szerint, vagy megfelelnek a pecásnak, vagy nem... én nem szeretem az előre összecsomagolt szetteket, inkább az akciókat nézegettem, amikor botot, orsót akartam vásárolni.

A szettekkel szemben szinte mindig volt valami kifogásom, főleg a szettekbe pakolt orsókat tartom sok esetben gagyinak, megbízhatatlannak, ami nem jelenti azt, hogy másoknak esetleg nem felel meg.

A horgászat is komoly iparággá nőtte ki magát, és ma már talán a hagyományos fenekezőbotokat nem könnyű beszerezni, különböző irányzatokra "szakosodott" a fenekezés is.

Mostanság a legelterjedtebb fenekező technika a feeder, "hagyományos" fenekezéshez meg a bojlis, esetleg pergető botok közül is lehet választani.

A már említett hiányosságok miatt nem tudok ajánlani semmit, legfeljebb annyit, hogy nézz körül itt:

[link]

2023. aug. 6. 06:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!