Maradhat a téli gumi így vagy inkább vegyek egy nyári szettet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap volt egy defektem, sajnos kuka lett az első kereke a nyári szettnek, ratettuk a téli garniturat igy most, viszont ugye kell vennem egy új nyári szettet, maradhat meg idén a téli és raer jövőre beruhazni egy nyarira vagy mindenképpen minél hamarabb kéne, így hogy forrosagok vannak?
(Nem vagyok benne meg annyira rutinos, ez volt az első defektem)
2023. júl. 11. 10:09
1/8 anonim válasza:
Ha idén nem veszel, akkor jövőre minek vennél?
2/8 A kérdező kommentje:
Hat azert évekig nem akarok téli gumival közlekedni nyáron is
2023. júl. 11. 11:04
4/8 anonim válasza:
"Hat azert évekig nem akarok téli gumival közlekedni nyáron is"
Tényleg nem értem. Miért nem? Ha 6 hónapig jó, 6 évig miért nem?
5/8 anonim válasza:
húsz éve csak télivel járok..meg még sokan mások is.
6/8 anonim válasza:
Használd a télit, amíg jó, aztán mehet rá egy 4 évszakos.
7/8 anonim válasza:
Pont a legnagyobb melegekben járnál télivel? Mégis minek? Vegyél nyárit, vagy egy jobb négyévszakost
8/8 anonim válasza:
Ha sokat mész, pláne ha autópályázol, akkor szerintem használj évszaknak megfelelőt vagy esetleg négyévszakost. Ha csak a sarki szódáshoz döcögsz el néha, akkor jól van az úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!