Melyik a kedvenc uszodátok a 13. kerületben?
Ami a hétköznapi ember számára barátságosabb, az a Kispesti, az Erzsébetligeti és a Mom.
Ami még használható lehet, itt nézni kell, mikor van nyitva a nagyközönség számára, az a Ludovika, a Nyéki és az Újhegyi.
Nem tudom, mihez laksz közel a 13. kerületben, a Kispesti vagy a Ludovika a metróval nem feltétlen messzi neked.
Esetleg az Erzsébetligeti? Arrafele nem ismerem a buszokat, a másik 16. kerületi tök könnyen megközelíthető volt
Esetleg megpróbálhatod a Dagályt, de nyitott és akkor szabad, amikor... Melegben meg tele lesz esetleg pancsolókkal, az úszást zavarókkal...
Esetleg a BVSC, de ott is nagyon kell nézni, mikor tud menni földi halandó.
Az a baj, hogy 4-et ismerek, amiből 3 üzemel, amiket fent írtam, hogy jó a nyitvatartás és kb bármikor mehetsz.
Esetleg a Halassyt nézd meg, elvileg ott van Káposztásmegyeren és jó.
Amúgy azóta találtál? Melyiket?
Nagyon soka keresek és nézek utána de olyan, mintha lehetetlen lenne uszodát találni :D
Most a BVSC uszodának írtam emailt, remélem válaszolnak.
A Kispesti az a baj nincs túl közel, de megnéztem és jónak tűnik :(
Na de utána nézek a többinek is amiket írtál :) Nagyon nagyon köszi!
Nagyjából az összeset felsoroltam, ami nem a világ vége, nem nagyon sportuszoda és nem gyógyfürdő. 🥺
Nézd őket végig.
(Persze a foci a minden, a stadionok a minden, de hogy most égett le a pórnép egyik uszodája, az smafu.)
Nincs nekem bajom a focival sem, csak érted ha el akarsz menni sportolni, mert mindenki azt tolja hogy menjél - legyél egészséges - blabla, akkor mit tudsz csinálni? kondizni vagy futni, mert kondi az minden sarkon van, futni meg bárhol tudsz :D az mindegy hogy a kondi is örök áron van, de egyébként az uszoda is 2600/alkalom a BVSCnél pl.
Szomorú vagyok :D De nem adom fel, hátha sikerül. Remélem 700 ember tolong majd, amikor megyek, ha végre eldöntöm hova.
Zárás előtt 2 órával menj olyanba, ami 9-10-ig nyitva van.
Futáson, kondin kívül nem sok lehetőség van. :(
Párszor voltam boulderben, ugyanaz, hogy tömegnyomor az elég kevés helyen...
2600 a belépő? Basszus jó drága, én Törökbálintra járok, ott 1800 3 órára.
Én sem találok sportra senkit, imádok kosarazni, lenne is hol, de nincs rá ember. Magamban sokszor uncsi. Kondizni meg nem rossz, de nem a kedvencem, úszni meg szeretek, csak ott sem nagyon van kivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!