Hívtak a rudas törökfürdőbe. Ott mi a gyakori a fiatal vendégek között a szőrős, a trimmelt vagy a borotvált farok? Nem tudom még hogy ilyen helyen hogy is kell viselkedni és mi az általánosabb fanszőr fazon. 27/F
Figyelt kérdés
Egy nagyobb baráti társaság megy. Soha nem voltam nudi helyen. Nem ismerem a szokásokat. Annyira szégyenlős nem vagyok, de nem is szeretnék kilógni rettenetesen a sorból, ha történetesen mindenki kopasz vagy full szőrős. :D Ti aki voltatok vagy jártatok mit tapasztaltok? És ugye már vége a meleg dáridóknak? Régebben rossz híre volt2023. márc. 6. 17:27
11/16 anonim válasza:
Igy van, nincs nudi, Kötényke van!
Csak a bu$ik nézegetik egymás farkát.
12/16 anonim válasza:
Nem is értem, hogy hoztad párhuzamba a nudi helyekkel, mert ahogy az előző két válaszoló írta, kötény takarja a szőrzetedet és a farkadat. 👍 Viselkedni pedig úgy kell, ahogyan a fürdőkben szokás. 😊
13/16 anonim válasza:
Menj, ahogy neked kényelmes. Kinek akarsz megfelelni amúgy?
15/16 anonim válasza:
Nekem mindig csupasz.
Milyen volt kipróbálni kedves kérdező?
23/F
16/16 anonim válasza:
A Rudasban a medencetérben kötelező az intim testrészeket eltakaró kötény/fürdőruha viselése. Csupán a gőzkabinban és a szaunában lehetsz teljesen fedetlen testtel. Sokan ilyenkor a kötényt hátra szoktuk fordítani.
Direkt nem figyelem, de szerintem a legtöbb velem egy korú borotválja. Idősebb bácsiknak természetesre van hagyva.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!