Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Hívtak a rudas törökfürdőbe....

Hívtak a rudas törökfürdőbe. Ott mi a gyakori a fiatal vendégek között a szőrős, a trimmelt vagy a borotvált farok? Nem tudom még hogy ilyen helyen hogy is kell viselkedni és mi az általánosabb fanszőr fazon. 27/F

Figyelt kérdés
Egy nagyobb baráti társaság megy. Soha nem voltam nudi helyen. Nem ismerem a szokásokat. Annyira szégyenlős nem vagyok, de nem is szeretnék kilógni rettenetesen a sorból, ha történetesen mindenki kopasz vagy full szőrős. :D Ti aki voltatok vagy jártatok mit tapasztaltok? És ugye már vége a meleg dáridóknak? Régebben rossz híre volt

2023. márc. 6. 17:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
76%

Igy van, nincs nudi, Kötényke van!

Csak a bu$ik nézegetik egymás farkát.

2023. márc. 7. 10:59
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem is értem, hogy hoztad párhuzamba a nudi helyekkel, mert ahogy az előző két válaszoló írta, kötény takarja a szőrzetedet és a farkadat. 👍 Viselkedni pedig úgy kell, ahogyan a fürdőkben szokás. 😊
2023. márc. 7. 11:35
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Menj, ahogy neked kényelmes. Kinek akarsz megfelelni amúgy?
2023. márc. 7. 15:13
 14/16 anonim válasza:
100%
nekem szőrös
2023. ápr. 22. 14:20
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindig csupasz.

Milyen volt kipróbálni kedves kérdező?

23/F

2023. dec. 11. 12:41
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

A Rudasban a medencetérben kötelező az intim testrészeket eltakaró kötény/fürdőruha viselése. Csupán a gőzkabinban és a szaunában lehetsz teljesen fedetlen testtel. Sokan ilyenkor a kötényt hátra szoktuk fordítani.

Direkt nem figyelem, de szerintem a legtöbb velem egy korú borotválja. Idősebb bácsiknak természetesre van hagyva.

25F

márc. 3. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!