Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Hívtak a rudas törökfürdőbe....

Hívtak a rudas törökfürdőbe. Ott mi a gyakori a fiatal vendégek között a szőrős, a trimmelt vagy a borotvált farok? Nem tudom még hogy ilyen helyen hogy is kell viselkedni és mi az általánosabb fanszőr fazon. 27/F

Figyelt kérdés
Egy nagyobb baráti társaság megy. Soha nem voltam nudi helyen. Nem ismerem a szokásokat. Annyira szégyenlős nem vagyok, de nem is szeretnék kilógni rettenetesen a sorból, ha történetesen mindenki kopasz vagy full szőrős. :D Ti aki voltatok vagy jártatok mit tapasztaltok? És ugye már vége a meleg dáridóknak? Régebben rossz híre volt

2023. márc. 6. 17:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagy meleg, mi a francit érdekel kinek milyen a fanszőre pubikám?
2023. márc. 6. 17:56
 2/16 A kérdező kommentje:

Na látod a franc se tudja :D én nem szoktam ilyeneket megbeszélni

A metélésem fixen téma lesz, de hát na, szűkület miatt muszáj volt. De legalább szépen sikeredett

2023. márc. 6. 18:04
 3/16 anonim válasza:
100%
Rövidre vágott szőrrel nem lősz mellé.
2023. márc. 6. 18:38
 4/16 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem nagyobb ciki az ha mindenkié csupasz a tiéd meg szőrös, mint ha mindenkié szőrös, a tiéd meg csupasz.
2023. márc. 6. 19:19
 5/16 anonim ***** válasza:
83%

4es jól mondja

Egyszer véletlen meghagytam és közös tusolóba mindenkinek csupasz volt táborba csak nekem szőrös.

Fura volt nagyon

2023. márc. 6. 19:50
 6/16 anonim ***** válasza:
94%

Olyan legyél, ami neked tetszik, kényelmes.

Ne az legyen a mérce, hogy kinek milyen a szőre.

2023. márc. 6. 20:11
 7/16 anonim ***** válasza:
81%
Fürdőbe/szaunába ne menjél "bundában"; senki nem szeret a másik elhullajtott szőrszálaival találkozni a közös medencetérben.
2023. márc. 7. 07:43
 8/16 anonim ***** válasza:
85%

Ennek mi köze vízi sporthoz?

Már magának a sportnak lassan semmi létjogosulsága nincs a vízi sportok között itt. Elég gáz. Horgászat, farokszőr, egyre jobb...

2023. márc. 7. 09:17
 9/16 anonim válasza:
90%
A metélésed se lesz téma,mart ha nem vagytok melegek,senki sem fog a másik faxával foglalkozni. A szőr meg olyan amilyen,hidd el senkit sem érdekel.
2023. márc. 7. 10:41
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Azt se felejtsétek el, hogy köténkét adnak, ami takar!
2023. márc. 7. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!