Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Uszáson el lehet kapni valami...

Uszáson el lehet kapni valami a fertőzést?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem ezt a sportot de félek elkezdeni mert kiskoromba valami szemölcsöt összeszedtem. Szerintetek mennyire gyakori?

2023. febr. 5. 22:02
 1/3 anonim ***** válasza:
74%
Létezik uszodaszemölcs amit ha nem papucsba vagy, elkaphatod könnyen, vannak ezek a lábmosó vizek, az se higiénikus szerintem, de a medencékben azért van klór, ami fertőtlenít, csak jól meg kel törölközni, zuhanyozni úszás előtt meg után, és egyből átöltözni tiszta ruhába. Ha ilyenekre odafigyelsz, nem lesz baj.
2023. febr. 5. 22:46
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
#1 mert a viselt ruhába bemásznak a csúnya bacik, jól megtörölközni is azért kell, hogy letöröld a repkedő gombát.
2023. febr. 6. 09:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Arra értettem a megtörölközést, hogy ne maradjon sokáig vizesen. Zuhanyozzon le úszás után, és ne üldögéljen vizes fürdőszettbe, törölközzön meg és öltözzön száraz ruhába!
2023. febr. 6. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!