Kopaszoknak kell viselniük úszósapkát?
Bocsánat, de én az imént, pár perccel ezelőtt meg azt hallottam (illetve: olvastam), hogy viszont vannak igénytelen emberek (hol nincsenek?), akik a vízbe pisilnek.
Na már most, szerencsére még sosem voltam szemtanúja olyan esetnek, hogy "beszíneződött" volna a víz, ha valaki belepisilt volna egy medencében, de az igazság az, én azt sem tudom, hogy ez a technológia létezik-e itt, Magyarországon...
...és igaza van az illetőnek: a pisitől sok fertőzést ellehet kapni, tehát ezért is kell sapkát viselni... ha esetleg ezzel kapcsolatban is tudsz (tudtok) mondani valamit, hálás lennék...
Jó ez is igaz... nem vitatkozok, igazad van.
Csak tudniillik hamarosan elkezdek rendszeresen úszni, és egyáltalán nem riadok vissza attól, ha le kell borotválnom a hajamat. Voltam már kopasz, újra szívesen megkopaszodom, mondták egy páran, jól áll =-)
De itt most a lényeg az, hogy ha kopaszon is kell viselnem úszósapkát, akkor mindegy, mert ígyis, úgyis viselnem kell, szóval nem szívesen dúrom le a hajam, de amúgy, ha az uszodában azt mondják, hogy kopaszon nem kell viselnem, azaz semmilyen körülmények között, nyugodtan úszhatok kopaszon sapka nélkül, akkor... hajrá, nullás gép =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!