Most mit kellene tennem?
2 hete elkezdtem úszni, és azóta sportoló vagyok. Ma délután is mennék úszni, de a barátaim azt kérik, hogy most ne úszni menjek, hanem sörözni velük.(Szilveszter óta egyébként nem fogyasztottam nikotint tartalmazó finomságokat és alkoholt, tehát már példamutató, aszkéta életet élő sportoló vagyok)
Most akkor tagadjam meg az elveimet, és menjek el velük sörözni, vagy menjek el úszni?
Nagy dilemmában vagyok, ezért csak komoly válaszokat kérek.
Köszönöm
17/sportoló férfi
Azért mert elmész velük attól még nem kell feltétlen innod.
A sportolás remek dolog, de azért hagyj időt a barátaidra, mert ha sokszor nem tartasz velük, egy idő után már nem fognak igényt tartani a társaságodra.
Oszd be az idődet, szánj rájuk is. Mint mondtam, azért mert velük lógsz nem szabály, hogy innod kell, csak elmész velük és kikapcsolsz nem nagy dolog. Mégis hol van az leírva, hogy mindenképp innod kell? Ha valóban a barátaid nem fognak akadékoskodni, hogy "úristen miért nem iszol?". Ráadásul mondjuk 1 sör nem a világvége, attól még úszhatsz. Találd meg az aranyközép utat, ahol van időd a barátaidra, és a sportra is.
#1 vagyok
Nyilván ha ittál ne menj úszni a kettő együtt nem fekszik. De ha elmész velük megiszol egy üdítőt, és utána mész úszni akkor sem dől össze a világ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!