Miért kell beleköpni az úszósapkába mielőtt felhúznánk azt?
Figyelt kérdés
2010. szept. 29. 20:19
1/16 anonim válasza:
miiiicsoda? ezt te hol hallottad?
2/16 anonim válasza:
Kis hazánk mely szegletében csinálnak íly' csúfságot...?
3/16 anonim válasza:
Te jó Isten, ki a fene terjeszt ilyen gusztustalanságot? Szerintem kérj meg valakit, hogy nyalja végig a fejed, mielőtt ráhúzod a sapkát! :D
4/16 anonim válasza:
Szerintem kevered az úszószemüveggel.
5/16 anonim válasza:
Na ezen a kérdésen is jót röhögtem..Te beleköpsz az úszósapkádba?? Mert én életemben nem hallottam ilyet..
De mivel én nekem hosszú hajam van,és rendszeresen járok úszni,én úgy oldom meg,hogy ne essen le az úszósapka,hogy eleve vizes hajra húzom rá..De nem köpök bele..(ekkora ökörséget..
De komolyan ez nem vicc akart lenni?
6/16 anonim válasza:
köpni az úszószemüvegbe kell..
.. a sapkába vizelünk.
7/16 anonim válasza:
Az úszószemüvegbe szoktak, hogy ne párásodjon.
8/16 anonim válasza:
Az úszószemüvegbe kell köpni, a bűvárszemüvegbe hugyozni kell, az úszósapkába meg szarni.
9/16 anonim válasza:
fúúj xD
inkább púdert rakj belee
am azért kell hogy könnyebben fel tudd húzni ='D
10/16 anonim válasza:
Ha sokat iszom előző nap én még bele is hányok...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!