Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Hogyan fogjak pontyot végre?

Hogyan fogjak pontyot végre?

Figyelt kérdés
Kukoricát használok meg édes etetőanyagot de nem jön ponty se nappal se éjszaka :(
2022. aug. 28. 22:03
 1/9 anonim ***** válasza:
63%
Helyfüggő. Keress a környéken valami helyet ahol látod fogtak már szép halakat, de nincs is rajta 1000 horgász. Amikor megvan a tó vagy folyó, válaszd ki hova dobsz be. Egyébként tény hogy sokan tévesen bedobnak a víz közepébe, de a ponty sokkal inkább mozog a parthoz közelebb. Dobj be akár nád szélébe, vagy valami akadóhoz, pl. ilyen vízbe bedőlt fákhoz, az ilyen akadóknál nagyon szeretnek lenni.
2022. aug. 29. 00:15
 2/9 anonim ***** válasza:
54%

Helyfüggő nagyon ez a dolog, folyó vízen teljesen más mint egy halastó vagy Balaton. Ahogy az elsö válaszoló is írta a ponty inkább a nádasok szélén, hinármezök mellett bedölt fák ágak közelében szeret lenni.

Ilyesféle helyeken kellene keresgélned. A kukorica elvileg jó, de ha egy erösen agyonhorgászott víz,akkor lehet hogy túletetés is fennáll, meleg is van lecsökken a halak étvágya.

2022. aug. 29. 09:01
 3/9 anonim ***** válasza:
54%
Kicsit pontosíthatnád a kérdést, hova jársz horgászni? folyo, to, ha to, akkor privát to vagy rendes állami. Szoksz etetni? Milyen modszerrel horgászol?
2022. aug. 29. 10:24
 4/9 A kérdező kommentje:

A duna egy csatornája elvileg telepítenek plusszba mindenféle halat is bele

Fenekező szerelékkel kuki meg édes etetőanyaggal

Alapozó etetést szoktam az elején

2022. aug. 29. 16:44
 5/9 anonim ***** válasza:
47%

dejó hogy elmondom a titkokat, és kapok erre egy 30%-os értékelést..

Szép közösség, utólag is köszönöm a pár embernek aki leértékelt, 1# voltam

2022. aug. 29. 23:31
 6/9 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik nem értenek eggyet
2022. aug. 30. 03:12
 7/9 A kérdező kommentje:
Felpontoztalak kicsit ellensulyozza
2022. aug. 30. 23:10
 8/9 anonim ***** válasza:

Köszi,

egyébként remélem elhiszed, legalább is nem csak én makogok erről, próbáld meg amiket én és a többi válaszoló leírt, egy esélyt megér.

Görbüljön!

2022. aug. 31. 03:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Próbáld úgy, hogy egyik bottal alapozóra dobsz, a másikkal meg keresőzől. A csalikat variáld, mert ha növényes az aljzat, lehet, hogy jobb egy lebegő csali, vagy kikönnyített. Az elmúlt pár napot leszámítva hetek óta kánikula van. A vadvízen nem esznek a pontyfélék nappal ilyenkor, dobálhatsz nekik bármilyen űrtechnikás csalival. Talán most beindul az őszi szezon, én is erre várok.:)
2022. szept. 1. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!