Kajánsziki horgásztón hogy lehet pontyot fogni?
Figyelt kérdés
Próbáltam sok csalit, kukoricától pelleten át bojliig. Van valami titok ezen a tavon, vagy mivel nagyon nagy tó, tudni kell ilyenkor hol vannak a pontyok? Valaki tud valami receptet erre a vízre? 35-ös főút mellett, Keleti főcsatorna mellett.2022. jún. 8. 17:18
1/2 anonim válasza:
Ha nagyon nagy a tó, akkor ki kell ülni több napra, felderíteni egy jó helyet, ahol állhat a hal vagy megtalálja a kaját. Ehhez csónak, radar kell, vagy kell valaki aki megmutatja. Ha ez megvan, akkor el kell kezdeni etetni, kukorica, bojli, pellet. A cuccot rá kell húzni vagy ha elérhető a táv és van felszerelésed hozzá, akkor rádobni.
Máshogy nem nagyon lehet fogni, én jártam ilyen nagy tavakra nem keveset és általában az a gond, hogy nem találja a baromi nagy vízben a kaját a hal, főleg ha nem tudod, hol vannak a búvóhelyek, ahol áll a hal vagy nincs is ilyen, esetleg kicsi a halsűrűség, nincs természetes szaporulat a tóban, csak a telepítés.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi
2022. jún. 11. 23:12
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!