Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Lehet e még valahol a Katinka...

Lehet e még valahol a Katinka című filmet látni?

Figyelt kérdés
Moziba levették, online, dvd?

2022. júl. 19. 22:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
51%
Sajnos sehol sem elérhető jelenleg. Talán a tévében adni fogják hamarosan.
2022. júl. 19. 23:42
 2/13 anonim ***** válasza:
45%
Rákerestem, 26.-án adják az Uránia Moziban Budapesten, 25.-26.-27.-én pedig az Agóra Moziban Szekszárdon.
2022. júl. 19. 23:45
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszi, en nem találtam. Meg is vettem.
2022. júl. 20. 00:28
 4/13 anonim válasza:
100%
Nem, most a Kata a téma.
2022. júl. 20. 08:26
 5/13 anonim ***** válasza:
Biztos lehet, de miért akarná bárki is megnézni? 3.9 pontos az IMDB értékelése, ennél még az időjárás jelentés is jobbat kap.
2022. júl. 20. 08:37
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Moziban én se akarom megnézni. Majd ha adja a tévé felveszem, ahogy azt az ElkXrtukkal is tettem, az úgy ingyen van és ha nem tetszik ki lehet kapcsolni következmények nélkül. Moziban nem adják vissza a pénzem ha nem tetszett a film.
2022. júl. 20. 08:49
 7/13 Andizsuzsi ***** válasza:
51%

"de miért akarná bárki is megnézni"

Talán mert érdekli? Hogy egy sportdokumentumfilm IMDB-je mennyi, semmit nem jelent. Ahogy annak idején az "Elkúrtuk"-ra, valószínűleg erre is hovatartozás alapján szavaztak. Kíváncsi lennék rá, hányan látták közülük.

2022. júl. 20. 08:49
 8/13 anonim ***** válasza:

"Ahogy annak idején az "Elkúrtuk"-ra, valószínűleg erre is hovatartozás alapján szavaztak. "

Az elxurtuknál még értem - bár az a film "hovatartozástól" függetlenül" egy rakás szaharin -, de itt mi köze az értékelésnek a "hovatartozáshoz"?

2022. júl. 20. 08:58
 9/13 Andizsuzsi ***** válasza:
54%

"de itt mi köze az értékelésnek a "hovatartozáshoz"?"

Nagyon sok. Ha olvasgattál hozzászólásokat pl fb-on Kaitnkával kapcsolatos hírek alatt, akkor láttad. Olyanok írtak véres kommenteket, akik az "ingyen használta az uszodát, mégis lebőgött az olimpián", "Tusup nélkül egy senki", "milliókat költöttek egy bukott sportolót ajnározó filmre" kommenteken nem jutottak túl. A kedvencem, amikor Egerszegihez hasonlítják, aki 1. Tudta a csúcson abbahagyni, 2. nem feküdt be a Fidesznek.

2022. júl. 20. 09:23
 10/13 A kérdező kommentje:

Az Iron Lady: háromszoros olimpiai, huszonhatszoros világ- és harmincnégyszeres Európa-bajnok magyar úszónő. Az első versenyző, aki egy időben tartotta a világcsúcsot mind az öt vegyesúszó számban. A legjobb a világon.

Ezért akarom megnézni!

2022. júl. 21. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!