Szerintetek Hosszú Katinka jól néz ki?
Figyelt kérdés
Nektek mennyire tetszik a nagy bicepszeivel, kidolgozott, kerek vállával, és a kockahasával? Valamint arcra szerintetek mennyire szép?2021. júl. 28. 17:12
1/20 molnarmarcell21 válasza:
Nem, a sportolók többsége aránytalan alkatú. Nekem az arca se jön be, de ízlések és pofonok, biztos van, aki a világ legszebbjének látja.
2/20 anonim válasza:
Sem arcra, sem testre nem szép, nem is nőies. Meg a szépséghez hozzátartozik a személyiség, amiből azért nem egy vonzó/kedves darabbal van megáldva. De sportoló, nem is az a fontos, hogy vonzó legyen.
4/20 anonim válasza:
Szeretem a sportosabb, izmosabb nőket, de ő abszolút nem jön be, de ez főképp amiatt van mert unszimpatikus.
5/20 anonim válasza:
Régen nagyon bejött, de megöregedett, már nem jön be annyira, meg közbe gyorsan úszni is elfelejtett...
6/20 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép nő, ő volt az egyik első női híresség, aki biszex, fiatal nőként nagyon bejött nekem és így "öregen" is tetszik nekem a külseje. Plusz erre talán rájátszik az, hogy arcra hasonlít egy volt osztálytársnőmre, aki tele volt önbizalommal, szorgalommal, kedvességel és jó testtel rendelkezett, így Katinkát meglátva rá is asszociálok egyből.
7/20 anonim válasza:
"Biztos van, aki a világ legszebbjének látja"
Igen én vagyok az:3
Szerintem nagyon szép, szexi és aranyos is. Nekem a személyiségével sincs semmi bajom, szerintem az is aranyos:)
8/20 anonim válasza:
Körülbelül annyira mint ahogy beszél.
9/20 anonim válasza:
Arcra szerintem teljesen átlagos, a testét pedig nyilván "feláldozta" a sportért. Egy kevésbé izmos, de átlagosan fitt testtel szerintem nem lenne csúnya nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!