Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Szerintetek Hosszú Katinka...

Szerintetek Hosszú Katinka jól néz ki?

Figyelt kérdés
Nektek mennyire tetszik a nagy bicepszeivel, kidolgozott, kerek vállával, és a kockahasával? Valamint arcra szerintetek mennyire szép?

2021. júl. 28. 17:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
42%

Nem célom leszólni az úszó csajokat leszögezem.

Szóval az úszás az egyik legfárasztóbb sport. Versenyszinten meg szerintem ez hatványozott. Az edzést vmi irdatlan kalória bevitel követi, amit meg értelem szerűen punnyadás.

Ezért szerintem a bige egész nap vagy edz, vagy eszik.

A köztes magas inzulinválaszú félálom időben lehet csak farkalni, ami meg valljuk be nem épp az igazi, hogy egy full kimerült, félálomban lévő bigét kellene reszelni, hiába van formás kis teste.

Az elég uncsi lehet szerintem.

2021. júl. 31. 20:50
 12/20 anonim ***** válasza:
61%

Ez is milyen kérdés? :D Lány vagy kérdező?

Általánosságban persze hogy nem tetszik az embereknek, hiszen nem egy szépség. Arcra sem.

2021. aug. 1. 11:01
 13/20 A kérdező kommentje:
Igen, lány vagyok, ő a példaképem, és szeretnék úgy kinézni, és úszni, mint ő. Ezért kérdeztem, hogy tetszik-e nektek a teste.
2021. aug. 1. 11:43
 14/20 molnarmarcell21 ***** válasza:
94%
(Azért ne csüggedj kérdező, a legtöbb ember még annyira se néz ki jól, mint Hosszú :)
2021. aug. 1. 12:10
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszi szépen utolsó ❤️
2021. aug. 1. 12:42
 16/20 anonim ***** válasza:
72%

Nekem az arca egyáltalán nem tetszik meg úgy az egész megjelenése elég férfias számomra. A magyar úszónők közül nagyon jól néz ki Verrasztó Evelin és Kapás Bogi, szerintem Késely Ajna is vonzó nő, viszont Katinka és Jakabos Zsuzsanna egyáltalán nem jön be. A többieket meg nem ismerem. De ez csak az én véleményem, ráadásul nekem esélyem sem lenne egy Katinka vagy Jakabos Zsuzsanna típusú nőnél sem. Szóval ennyire illik komolyan venni a választ.:)

27/F

2021. aug. 1. 16:04
 17/20 anonim ***** válasza:
83%

Nekem túl férfias, és a személyisége is egyre kevésbé szimpatikus, egy időben kedveltem de most már nem annyira (és NEM az idei eredményei miatt, már 2-3 éve se volt annyira szimpi amikor még megnyert mindent).

Nekem az úszók közül a Kapás Bogin kívül (aki szerintem mindenkinek bejön) Késely Ajna és Olasz Anna akik nagyon tetszenek mint nő.

2021. aug. 5. 01:39
 18/20 anonim válasza:
56%
Nem
2021. aug. 5. 10:20
 19/20 anonim válasza:
100%
egyszer megkurnám és kész. amugy szerintem egy tök átlagos csaj
2022. dec. 19. 18:05
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Előbb basznák meg egy félcigány fogatlan részeg hajléktalant mint ezt a csökevényt
2023. ápr. 11. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!