Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Hogy oldod meg a légy és...

Hogy oldod meg a légy és szúnyog problémát horgászatkor?

Figyelt kérdés
Csak engem szeretnek a piszok legyek bosszantani, szúnyogok ruhán átszúrni, idegelni? Használtam szúnyogirtót, hosszú nadrágot pulcsival nyáron!, szúnyoghálós kalapot. De még nem az igazi.... kinek vált be valami ezeken felül? Nem akarok csak ezért csak nappal horgászni, és amúgy is nappal is támadnak!

2022. júl. 1. 22:28
 1/8 anonim ***** válasza:
45%

Nekem a füstölő jobban bevált, mint a különböző kencék.

Van hátránya, mert elég büdös, bele tud ivódni a ruhába, és a füst sem egészség erősítő, úgy kell letenni, hogy a közelben legyen, de a füstöt ne lélegezd be, és néhány perc füstölés után valóban megritkulnak a szúnyogok.

Persze, ha egy ártéri holtág dzsungelében mászkálsz, ott kb esélytelen elűzni a szúnyogokat, annyi van belőlük.

Láttam már elektromos, hordozható szúnyogriasztókat, az áruk sem lenne vészes, de a hozzá való párologtatók viszont nem olcsók - azokat én nem próbáltam, még csak másokon láttam.

[link]

2022. júl. 1. 23:23
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Szuku
2022. júl. 2. 09:25
 3/8 anonim ***** válasza:
44%

Hajnalban hosszú nadrág, kapucnis pulcsi, kézfejre fújt riasztó.

Nappal vékony bő szövet ing, gatya marad, széles karimájú szalma kalap. Nem megy annyi a karima alá, mintha hajadonfőtt lennék. Nem az a kérdés, hogy csípnek, hanem hogy hányszor. :)

2022. júl. 3. 08:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Semmicel. Megcsíp és kész.
2022. júl. 10. 14:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Szúnyogriasztós petróleumlámpát használok. Lesz hangulatos világításod és a szúnyogok is békén hagynak. Egy liter olaj most olyan 1300Ft-be került az OBIban. Ha sokat használom, egy hónap alatt elmegy egy liter.
2023. ápr. 15. 11:28
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem büdös a petró?
2023. máj. 11. 15:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem, ezek már abszolút nem büdösek. Sokszorosan finomítottabbak mint amilyenek annak idején voltak.
2023. máj. 15. 05:23
 8/8 A kérdező kommentje:
Csak ne okozzon tüdőrákot
2023. máj. 22. 15:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!