Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Miért horgászik az aki nem...

Miért horgászik az aki nem szereti a halat?

Figyelt kérdés
3 horgászt is ismerek, ebből kettő utálja a halat, a harmadik szereti de lusta feldolgozni inkább megveszi a boltban a kipucolt halat. Ennek mi értelme van? Minden halat visszadobnak a vízbe.
2022. jún. 26. 20:42
 1/9 anonim ***** válasza:
57%
Nem mindenki úgymond "húshorgász" és nem azért horgásznak hogy hazavigyék és megegyék! Sokan csak az élmény keresik, a hal megfogását fárasztását, külön van Sporthorgász engedély is, ami nem jogosít hal elvitelre, de aki ilyet vált az nem is arra vágyik.
2022. jún. 26. 20:58
 2/9 anonim ***** válasza:
61%
A sportértékért és kikapcsolódásért.
2022. jún. 26. 21:05
 3/9 anonim ***** válasza:
4%
Olyan ez, mintha azt kérdeznéd, hogy miért öl a hóhér (amikor különben egy galamblelkű ember) ?
2022. jún. 26. 21:11
 4/9 anonim ***** válasza:
32%
Kezdjük ott töki hogy amit a szennyvízzel teleengedett pocsolyákból kifogunk az emberi fogyasztásra alkalmatlan. Továbbá mivel a vízminőség mindenhol pocsék így nem is gyakran fogsz olyan méretű halat amit legálisan elvihetsz. De ha azt a néhányat is elvinné minden horgász pár szezon után teljesen kipusztulna a halállomány.
2022. jún. 26. 22:01
 5/9 anonim ***** válasza:
31%
A horgászat már főleg hobbi, én mondjuk szeretem a halat, viszont már nagyon ritkán horgászom, de múltkor csak néztem egy horgászt és azt vettem észre, hogy belefeledkeztem az úszó figyelésbe. Szóval valahogy unalmas dolognak tűnhet, de nem az. Olyan mint az, hogy miért fut az, aki nem akar sehova eljutni.
2022. jún. 26. 23:55
 6/9 A kérdező kommentje:
Azért fut hogy a testét edzze. De a horgászatnak semmi értelme így. Ha a futó nem edzené a testét futás közben akkor nem futna.
2022. jún. 27. 09:34
 7/9 anonim ***** válasza:
56%
Én pár hónapja horgászom, előtte én is unalmasnak tartottam, azóta nem volt hétvége, hogy ne pecáztam volna. :) Hogy a kérdésre is válaszoljak: én is utálom a halat enni, az élményért megyek ki, ha párom dolgozik, inkább a vízparton pihenek, minthogy a sötét szobában üljek.
2022. jún. 27. 11:12
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

Van a horgász, meg van a pecás.

A horgász halat akar fogni, a pecás nem akar otthon lenni.

2022. jún. 27. 12:38
 9/9 anonim ***** válasza:
0%

A sporthorgászat is egyfajta edzés

[link]

2022. jún. 27. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!