Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Melyik vízi cipő a legjobb...

Melyik vízi cipő a legjobb egy horvátországi nyaraláshoz?

Figyelt kérdés
Kérlek linkeljetek példákat, női felnőtt cipőre.

2022. jún. 1. 10:05
 1/5 anonim ***** válasza:

A Decathlonban kapható vízicipők nekünk tökéletesen beváltak.

[link]

Elég vastag a talpa, még rövidebb gyaloglásra is teljesen alkalmas. Pl. a közeli szállásról kimenni a strandra...

2022. jún. 1. 10:34
 2/5 anonim ***** válasza:
en azt szeretem aminek ilyen zsinoros osszehuzos a bokanal. a tepozaras el fog engedni, a sima gumis le fog csuszni a labadrol. amugy nem kell elore megvenni, kint barhol lehet venni ezerfelet
2022. jún. 1. 11:00
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat. Azért vesszük most meg, mert nem ezzel akarjuk az időt tölteni, ha odakint leszünk egy szigeten, meg minek vegyük meg odakint? Itthon sokkal egyszerűbb.
2022. jún. 1. 11:03
 4/5 anonim ***** válasza:

2: ez a decathlonos tutira nem ccsúszik le. Annyira erős a gumis része, hogy alig bírom felhúzni. :-D

Volt összehúzósom is (Lidl-ből), de annak a talpa volt elég gyengécske.. Minden kavicsot megéreztem a talpam alatt.

3: a strandbazárokban a lehető leggyengébb kínai minőséget árulják, igazad van, ha nem ott akarod megvenni.

2022. jún. 1. 11:16
 5/5 anonim ***** válasza:
+1 a Decathlonosra. Tengerben is bevált, de egyszer még túráztam is benne, mikor az egyik kanyonban nem mertem átmászni a sziklafalon, ezért le kellett vennem a cipőm, átúsznom, és utána ebben tettem meg a túra egy részét.
2022. jún. 1. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!