Melyik balkánia város ezek közül a legjobb, legszebb, legélhetőbb? Zágráb vs Belgrád vs Bukarest vs Szófia vs Tirana vs Szarajevó vs Ljubljana
Mire? Mert a tagekben ott az "utazás", de a megfogalmazás alapján mintha költözésről kérdeznék. Számodra az lesz a legélhetőbb, amelyik nyelvén már tudsz, vagy hajlandó vagy gyorsan megtanulni.
Mindegyik más-más szempontból erős, de összességében Ljubljana és Zágráb közül érdemes választani, ha lakni mennél. Én az előbbit mondanám, de Zágrábnak is vannak előnyei.
Turistáskodni Szarajevó a legjobb, de az országok egészét tekintve a horvátok és szlovénok megint erősek.
Szlovénia nem tartozik a Balkánhoz.
Ahogy az első írja: élni Zágráb (egyébként egy nagyon kis szép, kellemes, élhető város, nekem kellemes csalódás volt), utazni Szarajevó.
Nyilván van egy standard, de igazából ez az adott egyéntől függ.
Én személy szerint jobban szeretem a szerbeket mint a horvátokat vagy a szlovéneket, így ha költözésről lenne szó Belgrádba költöznék (terveztem amúgy, és még tervezem is). Belgrád csodálatos hely, nem is elég egyszer meglátogatni.
Amúgy egyetértek a többiekkel, Szarajevó mindent visz :) 4 nap helyett 1 hónapot maradtunk, csodálatos hely, én ott is szívesen ellaknék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!