Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Úszás alól felmenteseket...

Úszás alól felmenteseket tudnátok javasolni??

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Kötelező úszáson kell részt vennem a suliba eleggé szégyenlős vagyok meg amugysem tudok uszni ugy mint a körülöttem lévők

Aki tanitja az úszast tudja hogy bem tudok uszni de folyton erőszakoskodik velem es ha valamilyen gyakorlatot nem tudok ki nevet,leéget a tobbiek előtt

Tudnátok nekem valmilyen kifogasokat írni,hogy ne kelljen úszni? volt hogy fel mentest kértem vagy nem vittem el a ruhat

Meg kérek mindenkit hogy normalis valaszokat adjon köszönöm:)

Lány/14

2022. márc. 29. 11:28
 1/9 anonim ***** válasza:
62%

Erőltesd meg magadat, az úszás életfontosságú! Az életed múlhat rajta.

Nincs kifogáskeresés!

Nem lehet úgy élni, hogy "jajj szégyellős vagyok", ezt vagy azt nem tudom csinálni..

Az nem OK, hogy leéget mások előtt, de az sem OK, hogy te kifogásokat keresel.

2022. márc. 29. 11:44
 2/9 anonim ***** válasza:
74%

Egyesnek igaza van, valóban meg kell tanulni úszni.

De ha valóban ilyen paraszt az oktató lehet beszélnék a tanárral. Talán egyszer elnézik, de azt se fogják egész évben. A mensi kamu is max havonta egyszer adható be.

Törd el valamidet amit be kell gipszelni és úgy fix nem kényszerítenek vízbe. 😂

2022. márc. 29. 12:05
 3/9 anonim ***** válasza:
26%
Bőrdoki, vagy fülészet. Cukin/szexyn öltözz, és férfi dokit keress!
2022. márc. 29. 12:07
 4/9 A kérdező kommentje:

3/3 válaszoló ma voltan orvoshoz azzal az indokkal,hogy ,,fáj a fülem,, főleg úszás után..

Nem adott feĺmentést annyit mondott hogy vegyek füldugót🤷‍♀️

2022. márc. 29. 13:07
 5/9 anonim ***** válasza:
60%

4.-re.

Amatőr vagy?

Nyíltan meg kellett volna neki mondani, hogy felmentés kell! És ha van pénzed, adj neki!

2022. márc. 29. 13:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Enis mindig utaltam az ilyen kotelezo sulis uszasokat.. soha nem is tanultam meg ott uszni, csak mikor en akartam a strandon.. Am se szeretek uszni eleg annyi ami.a strandra kell tuleleshez xd
2022. márc. 29. 13:31
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
vegyel erot magadon, senkit nem erdekel hogy nezel ki, tehat feleslegesen szegyelloskodsz. azert vagy ott hogy megtanulj uszni. hasznos dolog, az eletedet is megmentheti! meg amugy ciki nem tudni uszni
2022. márc. 29. 13:33
 8/9 anonim ***** válasza:
79%

Ha a szüleid nem hajlandók ebben együttműködni veled, akkor senki nem fog felmentést adni. Később hogyan tervezed az életedet? Majd nem mész be dolgozni, mert rád szól a csúnya főnökbácsi..???

Nem értem ezeket a tiniket.... Minden második "jajj-introvertált-vagyok", hagyjanak engem békén - két nap múlva meg "senki nem akar velem barátkozni" szólamot nyomják... Áhhh.. hagyjuk már!

2022. márc. 29. 13:33
 9/9 anonim ***** válasza:

menstruáció, havi egyszer elsütheted mint indok

illetve ha folyik az orrod, stb nem biztos, hogy t többi emberre egy emeencébe engenek

2022. márc. 29. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!