Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Fogási napló leadásakor,...

Fogási napló leadásakor, összesítésekor a keszegfélék darabszámát is be kell írni?

Figyelt kérdés
Mert ugye a súly adott! De év közbe kiszámolta darabon ként is?

2022. febr. 17. 07:42
 1/3 anonim ***** válasza:
40%
Én ugy tudom csak a méretkorlátozás alá esö fajokat PL: csuka. ponty, süllö, stb. kell darabra be irni, a keszegféléknél nincs ilyen ott csak súly adat van, mert ott napi szinten kell megadni egy nap fogható mennyiséget, nem pedig darabszámot.
2022. febr. 17. 08:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Közben már leadtam a naplót és nem szóltak! Szóval nem kell beírni ,gondoltam hogy nem kell beírni én is csak biztos ami biztos megkérdeztem...Mert eddig apró halat nem vittem el sosem csak pontyot de tavaly fogtam (vittem el) keszegfélét is...Azért köszi a választ!
2022. febr. 19. 08:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Csak a darabszám-korlátozás, vagy méret és darabszám-korlátozás alá eső fajtákat kell beírni. Akkor is, ha invazív (amúr). De azt még a haltartóba helyezés előtt, mert elveszik az engedélyt.
2022. febr. 21. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!