Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Az uszodákban ketten is lehet...

Az uszodákban ketten is lehet használni 1, , pályát"?

Figyelt kérdés

Nem nagyon tudok úszni, jártam tanfolyamra de ott csak az alapmozgásokat sikerült megtanulnom, meg elég rövid is volt.

Most szeretném rávenni az egyik barátomat, hogy jöjjön el velem valamelyik uszodába a környéken, és mivel ő jó úszó, segítsen megtanítani engem is.

Viszont úgy gondoltam, hogy vannak a felosztott részek a medencében (nem tudom hogy hívják őket), és ott az egyikbe ketten lennénk. Ő mutatja, én meg csinálom, mivel már valamilyen alaptudásom azért van.

Tudom hogy így neten keresztül nehéz erre válaszolni, csak nem nagyon ismerem az uszodákat, aztán hátha nem lehet ilyet...

Röviden tehát azt szeretném tudni, hogy lehet e egy ,,pályarészen" 2 ember? Ha ismerik egymást?

Köszi a válaszokat.

13/F.

2010. szept. 10. 15:15
 1/4 anonim ***** válasza:

egy pályán általában 6-8 -an is úsznak, függetlenül attól, hogy ismerik egymást vagy sem. amúgy nagyon rossz lenne a medence kihasználtsága.

ha nagyon nem megy még az úszás nem biztos, hgoy beleengednek a mélyvízbe, van tanuló medence.

2010. szept. 10. 15:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Természetesen lehet. Gondolj bele, másképp csak 6-8 ember használhatna egyszerre egy uszodát.

Azt az íratlan szabályt tartsátok be, hogy a kötél (ami a pályákat elválasztja) mindig a jobb kezed felől essen.

2010. szept. 10. 15:29
 3/4 Biggus Dickus válasza:
Persze. De többnyire nincsenek a vízben a pályákat elválasztó bólyasorok, csak versenyek alkalmával.
2010. szept. 10. 15:29
 4/4 anonim ***** válasza:

"vannak a felosztott részek a medencében (nem tudom hogy hívják őket)": pályák avagy sávok a nevük.

"Röviden tehát azt szeretném tudni, hogy lehet e egy ,,pályarészen" 2 ember? Ha ismerik egymást?": IGEN, még ismeretlenül is! :D Sőt, ha teljesen szabad és külsős vendégek számár van fenntartva, akkor van, hogy 8-an is vannak egy sávba. Tény hogy kicsit ilyenkor a "heringparty" érzését kelti de azért elférnek valahogy.

2010. szept. 13. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!