Megszeretnék tanulni úszni. Hogy megy az oktatás az uszodákban?
19 éves vagyok, és az oktatás menetére vagyok kíváncsi. Persze, tudom, hogy mindenhol más, de az általános dolgok érdekelnének, pl. mennyibe kerül, csoportosan van az oktatás vagy egyénileg stb..
Ugye az nem gond, hogy félek a víztől? Gyerekként jártam úszásoktatásra, de folyton a vízbe dobáltak, plusz két testvérem van, így a strandolások alkalmával folyton lenyomtak a víz alá...
Én is fent tudok maradni a vízen egy pár méter erejéig...Csak tudod, olyan "igazian" akarok úszni. :)
A tesóim nem hülyék, csak szimplán gyerekek voltunk, és játszottunk. Rám rosszabbul hatott, mivel ők akkor már tudtak úszni, én viszont nem.
érdemben nem tudok válaszolni csak a második felére. víziszony legyőzésére ajánlom nővérem blogját, a második bejegyzést. hát nem tom mennyire hasznos
de ha a tesóid már "felavattak" a strandon akkor már tudod milyen az, a nehezén túlvagy sztem :)
Köszi a válaszokat! :)
Elolvasom a blogot, egyébként én is Viki vagyok :)
óh, akár a nővérem :)
bocs hogy nem tartozik a témához, tetszett a blog amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!