Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Megszeretnék tanulni úszni....

Megszeretnék tanulni úszni. Hogy megy az oktatás az uszodákban?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok, és az oktatás menetére vagyok kíváncsi. Persze, tudom, hogy mindenhol más, de az általános dolgok érdekelnének, pl. mennyibe kerül, csoportosan van az oktatás vagy egyénileg stb..

Ugye az nem gond, hogy félek a víztől? Gyerekként jártam úszásoktatásra, de folyton a vízbe dobáltak, plusz két testvérem van, így a strandolások alkalmával folyton lenyomtak a víz alá...

2011. ápr. 29. 17:00
 1/10 anonim válasza:
Csak az első mondatodra reagálnék. Elsős koromban /7 évesen/ az összes tanuló --elsőstől nyolcadikosig-- kb. 200 gyermek kirándulásként elsétáltunk a 4km-re lévő nádas tó partjára-így jún. elején. Ott megfigyeltem néhány nyolcadikost, aki nem csak ugrabugrált a derékig -mellig érő vízben, hanem haladt is-karcsapásokkal. Akkor láttam először ilyet. Gondoltam ez az úszás és próbáltam utánozni őket. Fönnmaradtam a víz tetején és egy kicsit haladtam is. Hazamenvén otthon mondtam: tudok úszni. Ennyi. Ja , azt sem tudtam akkor még , hogy félni is lehet a víztől. Hülye testvérektől inkább-ha van ilyen. Nekem csak rendes testvérem volt - hat.
2011. máj. 3. 13:14
 2/10 A kérdező kommentje:

Én is fent tudok maradni a vízen egy pár méter erejéig...Csak tudod, olyan "igazian" akarok úszni. :)

A tesóim nem hülyék, csak szimplán gyerekek voltunk, és játszottunk. Rám rosszabbul hatott, mivel ők akkor már tudtak úszni, én viszont nem.

2011. máj. 3. 15:49
 3/10 anonim válasza:
[link] Gondolom z ország ngyobb városiban van kiscsoportos vagy egyéni oktatás. Ők nem olvassák ezeket az oldalakat, de google kereső segít!! P.I. Sok sikert!
2011. máj. 4. 12:24
 4/10 anonim válasza:
látom beragdt az "a", itt pótolom : a, a, a,
2011. máj. 4. 12:27
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :) Kicsit ledöbbentem az árakon...Hát nem olcsó! Mondjuk ez Pesten van, én vidéki vagyok, de gondolom erre se lehet sokkal olcsóbb, csak sajnos árlistát még nem találtam, de nem adom fel...
2011. máj. 4. 21:13
 6/10 anonim válasza:
[link] Lehet válogatni! helló P.I.
2011. máj. 5. 09:13
 7/10 anonim ***** válasza:

érdemben nem tudok válaszolni csak a második felére. víziszony legyőzésére ajánlom nővérem blogját, a második bejegyzést. hát nem tom mennyire hasznos

[link]

de ha a tesóid már "felavattak" a strandon akkor már tudod milyen az, a nehezén túlvagy sztem :)

2011. máj. 8. 09:41
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

Elolvasom a blogot, egyébként én is Viki vagyok :)

2011. máj. 18. 08:32
 9/10 anonim ***** válasza:

óh, akár a nővérem :)

bocs hogy nem tartozik a témához, tetszett a blog amúgy?

2011. jún. 10. 23:10
 10/10 A kérdező kommentje:
Persze, jó írások vannak rajta. :) Tetszettek!
2011. jún. 18. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!