Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Tudnátok olyan kajakost vagy...

Tudnátok olyan kajakost vagy kenust mondani aki későn kezdte és most jól megy neki?

Figyelt kérdés
2022. jan. 11. 20:33
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Azt tudom mondani soha semmihez nincs késő, csak ha elhiszed.

A konkrét kérdésedre nem tudok válaszolni.

Én autodidakta módon kezdtem kajakozni egyedül a Dunán már húsz szerintem elmúltam akkor.

Imádom kikapcsol teljesen más világ, de itt az evezés szeretete a filingje ami miatt vízre szállok/szálltam nem a hírnév, pénz, ego, ami motivált.

2022. jan. 11. 21:20
 2/2 anonim válasza:

Mit értesz az alatt hogy jól megy neki? Híres? Ha arra irányul a kérdés, hogy te gondolkozol azon, hogy kajakozz, versenyszerűen, hát kezdj bele, lehet te hátránnyal indulnál a versenyeken, de ha igazán szeretnéd, fordítasz rá elég időt, megnyerheted. Ahogy az #1 is írta soha semmihez nincs késő. A kajak nagyon jó, kikapcsol, én nagyon szeretem csinálni de a nagy hírnév nekem se hiányzik és akár versenysportként akár hobbiként ajánlani tudom, a kenut is, bár az nekem nem nagyon tetszett, de sokaknak az a kikapcsolódás, szóval hajrá.

A konkrét kérdésre én se tudok válaszolni.

2022. jan. 12. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!