Milyen módszerrel lehetne az úszót felszerelni olyan módon, hogy azt könnyen el is lehessen távolítani, vagy cserélni a szerelék levágása nélkül?
Szia. Lehet kapni a horgászbóltban forgócsatis szilikonos csúszókát aminél lehetőséged van arra hogy pl: (szállításkor le lehessen venni hogy ne sérüljön vagy el ne törjön.)
De én a horgászbóltos szilikonos csatit nem ajánlom mert gyenge minőségű.
Egyszerűbb ha teszel rá egy kisebb forgócsatit és a forgó részénél átfűzöd a damílt és egy-egy csuszógumival rögzíted.
A kapcsos részénél meg egyszerűen lehet cserélni az úszót.
Nem mindegy milyen úszóról van szó.
Klasszikus, egy ponton rögzített úszókhoz létezik karabiner:
A több ponton, fixen rögzített úszók között a Cralusso-nak van olyan megoldása, hogy a szerelék megbontása nélkül lehet úszót cserélni.
Majd belejössz :)
Ugyanezzel kínlódok én is, igazán jó megoldást nem találtam még. Nálam az van, hogy csak 1-2 botot viszek aztán amihez kedvem vagy alkalom van azt rakom rá. Hol fenekező, hol úszós, hol villantós. A halaknak tökmindegy, de nekem nem. A horgászipart meg nem vagyok hajlandó végtelenségig szponzorálni. Hajrá kreativitás, ahogy már fentebb írták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!