Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Hogyan hagyjam ki az iskolai...

Hogyan hagyjam ki az iskolai úszást?

Figyelt kérdés
Péntektől iskolai úszás lesz 3 hónapig 4 éven keresztül. Nem lenne bajom vele ha nem kéne mindenki előtt öltözködni. ( értem lányok vagyunk, de én nagyon szégyenlős vagyok) aztán még most fogytam 40 kilót és kicsit lóg a bőr. Undorítónak érezném magam és semmilyen fürdőruha nem állna jól. Félek mégjobban cikiznének az osztálytársak. Ráadásul anyagilag se állunk jól, hogy tudjunk venni papucsot, úszódresszt, fürdősapit, úszószemüveget. A lányoknak van 3 jokerük a 3 hónap alatt amikor mensiznek. De ez nem tudom minden héten eljátszani. A tanártól is félek, a legkeményebbet kaptuk. Mit tudnék csinálni? ;(
2021. dec. 5. 10:30
1 2
 1/16 anonim válasza:
100%
nálunk anno volt egy csajszi aki szülővel iratott egész éves kérelmet és akkor úszás helyett mindig a testvér osztály óráira járt be, de volt aki orvos ismerősével iratott igazolást, hogy ekcémás és nem érintkezhet klóros vízzel
2021. dec. 5. 11:08
 2/16 anonim ***** válasza:
83%
Én irattam igazolást, hogy ekcêmás leszek az uszodai víztől. Se középiskolába, se egyetemen nem úsztam.
2021. dec. 5. 11:11
 3/16 anonim ***** válasza:
Szerezz orvosi papírt!
2021. dec. 5. 11:29
 4/16 A kérdező kommentje:
Próbáltunk szerezni orvosi papírt, de mindegyik csak 2 hétig ír ki
2021. dec. 5. 11:42
 5/16 anonim ***** válasza:
0%
Kedves tanár bácsi, én nem szeretnék úszni, olyan személyes okok miatt, amit nem szívesen mondok el. Puszi.
2021. dec. 5. 14:23
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
5-ös, na ez egyik tanárt sem fogja érdekelni. Csak orvosi papírral lehet kihagyni. Kérjétek a háziorvostól, ő leigazolhatja.
2021. dec. 5. 14:30
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Sztem menj be az iskolai pszichológushoz, és beszélj vele.

Fog segíteni. Vagy így, vagy úgy.... ;-)

2021. dec. 5. 14:37
 8/16 A kérdező kommentje:
6-os, a háziorvos csak úgy írna papírt?
2021. dec. 5. 15:16
 9/16 anonim ***** válasza:
Nekem felírta anno.
2021. dec. 5. 17:11
 10/16 anonim ***** válasza:
67%

Otthon vedd fel a fürdőruhát, így a többiek előtt nem kell annyit öltözni.

Ha cikiznek, ne foglalkozz velük.

2021. dec. 6. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!