Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Nemrég vettem egy pergető...

Nemrég vettem egy pergető botot, de máris körömmel érezhető bevágás van a spiccgyűrű betétjén. Nem értem vele hozzá semmihez, 14-es fonott zsinórt használok. Így jártam egy előző botommal is. Szerintetek mi a probléma? A tietek nem karcos?

Figyelt kérdés
2021. nov. 15. 19:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
62%
A fonott zsinór jóval nagyobb igénybevételt jelent az orsónak és a gyürüknek egyaránt.Le kell cserélni a spiccgyürüt, hozzáértőnek 5 perc és lehet horgászni tovább.
2021. nov. 15. 20:34
 2/11 A kérdező kommentje:
Videók alapján egy kis hő kell és le is jön, majd az új gyűrűt egy kis ragasztóval (ragasztópisztolyos) vissza lehet ragasztani. Szerinted ezt nem nehéz kivitelezni? Elvileg a homok teheti tönkre.
2021. nov. 15. 20:48
 3/11 anonim ***** válasza:
64%
Spiccgyűrűt cserélni egyszerű de ha a többi is ilyen minőségű az gáz. Amúgy nem lehet hogy gyárilag sérült volt már. Az 50 ezer alatti kategóriában jópárszor beleszaladtam én is ilyenbe.
2021. nov. 16. 01:08
 4/11 anonim ***** válasza:
62%

Milyen bot?

Nem is a bot lenne a lényeg de az olcsó botokon a gyűrűk minőségén is spórol a gyártó.

2021. nov. 16. 06:59
 5/11 A kérdező kommentje:
Favorite márka és nem volt sérült, mert átnéztem. Le sem volt téve a földre, nem mentem neki semminek. Mivel homokbányában horgászok, ezért lehet annak a vize tette tönkre, ahogy a zsinór felszedhette a szemcséket. Viszont ilyen hamar tönkretette? Egy másik botom gyűrűje hibátlan, az azelőttinél volt szintén ilyen probléma.
2021. nov. 16. 09:33
 6/11 A kérdező kommentje:
Pontosabban Favorite X1.
2021. nov. 16. 09:34
 7/11 A kérdező kommentje:
Találtam 1-2 webshopot ahol spiccgyűrűket árulnak, de ti is ajánlhattok! Köszi
2021. nov. 16. 09:44
 8/11 A kérdező kommentje:
Vettem a szomszéd településen gyűrűt, megcsináltam, tökéletes.
2021. nov. 16. 15:42
 9/11 anonim ***** válasza:
45%
Azért egy ilyen árkategóriában elég gáz ez szerintem. Nekem egy Cormoran GTS UL van, igaz csak domizni használom, komolyabb fárasztás nem volt vele max. 3-4 perc, de azért akadók miatt kapott rendesen, semmi baja a gyűrűnek.
2021. nov. 17. 00:38
 10/11 A kérdező kommentje:
Így jártam egy Okuma bottal is korábban. Nem lehet hogy a vízből vagy a fenékről ilyen kemény és káros anyagokat szed fel a fonott zsinór? Érdekes a Savage Gear SG2 botom gyűrűje nem kopik, de annak ccs gyűrűi vannak és nem sic.
2021. nov. 17. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!