Elég sok helyről rendeltem már, innen speciel még nem.
Nem szeretek előre utalással vásárolni, szerencsére nagyon sok webes áruház van, amelyeknél a csomag átvételkor lehet fizetni.
Ettől függetlenül lehet ez egy megbízható vállalkozás, de én jobban bízok azokban, amelyek mögött nem csak virtuálisan van az üzlethelyiség.
Nem, mintha be akarnék oda menni, azért rendelek online, hogy hozzák házhoz a cuccot, de tudom, hogy létezik a bolt (persze nincs minden raktáron, a nagykerből rendelik be ők is az árut)
Még nem rendeltem. Xfishről, Sneciről, emagról már igen, a sneci elég lassan küldte, de megjött. Csak utánvét, előre nem.
Az árak kb. ugyanazok, ahogy elnézem. De ha kimegyek a piacra, ugyanannyiért adják az aliexpresses cuccokat, mint a fenti boltok a Freneticet, Kaidát.
Sőt, az Xfishről vettem Arno 5000-es feeder orsót damilozva, 3600 Ft- körül. Meglepően jó, leszámítva, hogy letörtem a klipszét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!