Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Milyen tapasztalataitok...

Milyen tapasztalataitok vannak nemetorszagi horgaszatban? (annak aki mar probalta)

Figyelt kérdés

Nemetorszagban elek. Sok ev utan vegül letettem a nemet horgaszvizsgat. Azota ketszer voltam horgaszni. A Lechnel. Pontosabban Lechstaustufe 22-23.

Csaliztam, csontival, kukoricaval, pellettel, etettem minden. Több helyet is megprobaltma, melyet, sekelyebbet, erdöset, a gät mindket oldalat, de ilyet meg azelött soha nem tapasztalam: egyetlen kapasom nem volt, de a meg a legkisebb mozditas se.

Ilyet eddig meg soha nem tapasztaltam. Mivel, hogy folyo, illetve annak viztarozoja, arra szamittotam, hogy ha mas nem is lesz, akkor legalabb vm apro hal. De semmi. Lätvänyosan semmilyen elöleny nem ment rä az etesre.

Magyarorszagon, korabban, ha barmelyik helyre, viztarozora, vagy holtagra elmentem mindig fogtam legalabb valamit, de ha nem, akkor is volt legalabb vm kapas, meg ha kis hal is, es nem tudta felvenni a horgot, de legalabb mozgatta vm a bot veget. Itt viszont semmi.

Arra gondoltam, hogy talän a földrajzi különbseg ennyire szamitana? Esetleg, hogy bär hülyen hangzik, de itt nincs annyira jelen a keszeg/karasz/ponty stb. es jobban elvan terjedve a ragadozo? Tudvan, hogy itt vannak pisztrangok arra, gondoltam, hogy talan itt nem eli tul a nyarakat annyi ivadek mint nalunk?

A facebook csoportokon se latok senkit hogy vk egy kosar keszeggel, menne haza. Illetve olyanokat latok, hogy vk büszken mutogatja az egy darab tenyernyi keszeget. Egyaltalan lehetseges, egy darab keszeget fogni egy gesz nap alatt? Annak ellenere hogy csapatokban közlekednek?

Nem tudok minden reszletet leirni de, egyelöre nagyon masak a benyomasaim az itteni latszolagos eredmenyekröl. Bär korai volna ezt mind tenykent kijelenteni, de gondoltam azert megkerdem, hatha van vknek ezzel tapasztalatai, erröl gondolatai.

2021. okt. 18. 08:22
 1/1 anonim ***** válasza:
50%

Ez a keszegezés csak itthon ekkora mánia. Normálisabb helyeken a ragadozó halak horgászata megy.

https://www.youtube.com/watch?v=6x6tH190viQ

2021. okt. 18. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!