Nagyobb amurra-pontyra fenekezve melyek azok a csalik amelyek vadvízen a legjobban működnek?
Figyelt kérdés
2021. aug. 17. 15:13
1/10 anonim válasza:
vadvizen hagyomanyosan a fuzott kukorica.
2/10 anonim válasza:
a mesterséges csalik nekem vadvizen is jól működnek általában pontyoktlra, nem csak tavakon. Amurt vadvizen itthon nem könnyű fogni, kevés van és annyira sok a természetes tápláléka, hogy a célzott horgászata kb reménytelen, max pár helyen van rá reális esély.
Az amur tipikus melegvizben aktív faj, ott pedig kedveli a budos csalikat, tejsavas / vajsavas erjesztésű magokat és az azonos mesterséges pelleteket.
3/10 anonim válasza:
Lehet "vad vizen" Pl. a Dunán is amurt fogni van és nem kevés van belőlük!
Viszont etetni kell rendszeresen a horgászat elött legalább 4-5 nap
kukorica erjesztett vagy fözött jo szokott lenni.
4/10 anonim válasza:
Valami mást mondjatok, mert ez a harmadik ilyen kérdés rövid időn belül tehát a kukorica nem tetszik a kedves kérdezőnek😂😂
5/10 anonim válasza:
Már nem azért a két szem babért, de amint elkezded irni a kérdést, és rányomsz a továbbra, akkor ott van az a két kérdés a hasonló kérdéseknél, mivel pont ugyanígy szólnak😆
6/10 anonim válasza:
Ja és nem halok bele, ha lepontoznak, nem értem, hogy az mire is van
4,5
7/10 anonim válasza:
Erjesztett kukorica. Ahogy tapasztaltam az amur jobban szereti mint a ponty. Bár már nem horgászom.
8/10 anonim válasza:
Fűzött kukorica, sok etetés. Legjobb 2-3 napra ráülni a helyre. A Dunán 20kg főtt kukoricával el se indulj otthonról.
9/10 anonim válasza:
Helyfüggő is nagyon. Dunai holtágban, öbölben az északi szakaszon én még csak csemege kukoricával fogtam pontyot. Popup, csodabogyók, tigrismogyoró sz.rt se ért.
10/10 anonim válasza:
Amurra szerintem a kukorica, tigrismogyoro keverek a legmegfelelobb, amurnal fontos hogy sokat etess, mivel nagyon nagy mennyiseget tudnak felzabalni rovid ido alatt, amugy vadvizen sokszor fogok pontyot tigrissel , van hogy tigrisre 4-5szor annyi kapasom van mint bojlira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!