Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Ezért megbüntethetnek? Horgászat

Keserűlecsó kérdése:

Ezért megbüntethetnek? Horgászat

Figyelt kérdés
16 éves vagyok. Nagypapám régen rengeteget horgászott apukámmal. Én is akartam nagyon menni, szóval 2 éve lementünk. Nagyon élveztem, de még nem tettem le a horgászvizsgát. Most lent vagyunk a Balatonon, és a strand mellet van egy kikötő, ahol szoktak horgászni. Én is hoztam egy botot, ami még a nagypapámé volt. Ha elkezdenék a kikötőben horgászni akkor, de visszadobnék minden halat akkor megbüntethetnek? Elveszik esetleg a botot?

2021. júl. 10. 15:32
 1/10 anonim ***** válasza:
57%
Igen meg. A botot nem feltétlenül veszik el, de a bírság több lesz mint annak az ára.
2021. júl. 10. 15:51
 2/10 A kérdező kommentje:
És ha bekamuzok adatokat? akkor nem tud engem megbuntetni
2021. júl. 10. 15:54
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
Iratokat kérnek, ha nincs nálad akkor rendőrt hívnak és ő intézkedik tovább.
2021. júl. 10. 15:56
 4/10 A kérdező kommentje:
O shit
2021. júl. 10. 15:57
 5/10 anonim ***** válasza:
79%

Ennyire sötét nem lehetsz! Milyen adatokat kamuzol be? Ha nincs nálad semmilyen igazolvány, kihívják a zsarukat és bevisznek.

A balatoni halőrök különösen agresszívek, pont az ilyen okoskodók miatt.

2021. júl. 10. 16:00
 6/10 anonim ***** válasza:
75%
Ez most olyan hogy autót vezetsz jogsi nélkül, ott se úszod meg azzal hogy kamu adatokat mondasz be.
2021. júl. 10. 16:10
 7/10 Rutinpók ***** válasza:
54%
Most felejtsd el még a gondolatát is ha ne akarsz fizetni.
2021. júl. 11. 08:27
 8/10 anonim ***** válasza:
78%
Shit bizony, és az ilyenek miatt köszönhetően extrageczik a balatoni halőrök! Nyomd le azt a 2eFt-os turista horgászjegyet aztán vegyél egy napijegyet és máris kimehetsz legálisan, sőt haza is viheted legálisan! Neked találták ki. Egyébként hány éves vagy? Mert 14 év alatt mintha nem is lenne olyan hajdedrága szórakozás.
2021. júl. 11. 15:34
 9/10 anonim ***** válasza:
78%
Ja látom, 16. Akkor turista horgászjegy 1 bottal és csókolom.
2021. júl. 11. 15:35
 10/10 anonim ***** válasza:
70%
Nem kell a horgászkártyát se megcsinálni hozzá, az csak lehúzás. turista igazolványhoz nem kötelező!
2021. júl. 11. 15:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!