Dongolozsolt kérdése:
Nagyon szeretem a vizet de nem tudok uszni ami nagyon ciki 48 evesen.meglehet meg ilyen korban uszni tanulni oktato nelkul? hol talalok videooktato filmeket?
Figyelt kérdés
#uszas tanulas
2021. júl. 4. 17:32
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
Ja és bőven meg lehet tanulni. Még 80 évesen is. 48 az nem kor
3/4 anonim válasza:
Az a ciki ha érzed a késeztetést, hogy megtanuljál úszni és nem teszed. Igazából a kor sok embernél mindenre kifogás. Ha pl. talán mozgássérült tolószékes lennél és nem lenne se lábad sem kezed hozzá akkor az már reális indok lehetne... Én most kezdtem el tanulni a gyorsúszást és direkt nem írok életkort.
Rengeteg embernek nem lehetősége megtanulni úszni gyerek korban, mert nem volt rá lehetőség a szülők nem tartották fontosnak 1 és 100 ok. miatt. "Ciki" meg "késő valamire" csak akkor állja meg a helyét ha te fejben ezt elhiszed.
4/4 anonim válasza:
Én 36 vagyok, 2 hete kezdtem el tanulni úszni, nulláról. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!