Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Úszáshoz milyen alsónadrág...

Úszáshoz milyen alsónadrág javallott?

Figyelt kérdés

Szóval arra gondoltam, hogy testmozgás céljából úsznék, nyilván nem Cseh László megüresedő helyére pályázva. Viszont. "Ruházatilag" mi javasolt? Van hagyományos fürdőnadrágom, az a rövidnadrág szerű ami arra tökéletes hogy strandon eltakarja amit el kell és vízben ökörködésnél is a helyén maradjon, de valahol azt olvastam hogy úszásra kb alkalmatlan.

Szóval miben praktikus uszodában úszni, valami feszülősebb alsóban, vagy jó az ilyen lenge is, és egyéne válogatja hogy kinek mi a kényelmesebb?

2021. jún. 15. 06:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Feszülős kell mindenképp, a másik fajtában én nem tudnék úszni.
2021. jún. 15. 06:41
 2/3 anonim ***** válasza:

A bő szárú, szörfnadrág típusú nagyon nagy menetellenállás a vízben. Csak erőrködni fogsz miatta, nem úszni, mert a bő nadrág vonszolására megy el az energiád. Versenyzők szoktak ilyet használni erő-állóképesség fejlesztésre, de mint írod, nem Cseh Laci helyére pályázol...

Testre tapadó úszónadrág kell, ami nem okoz nagy menetellenállást. A fazon rajtad múlik, fecske, boxer, vagy térd fölötti érő is lehet, ízlés szerint.

2021. jún. 15. 06:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2021. jún. 15. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!