Mekkora lehetett a hal, ami majdnem behúzott a vízbe?
Történt egyszer, hogy Meredek part, végig kőrakással, a mélység már a partól 5 méterre 7-8 méter lehetett, a sodrás sebes volt. Ez egy kőrakás befelé a partól a Dunába ugy Kb 20 métert, és Kb 30 méter széles, középen feltöltve. (Lakihegyi kőrakásnak neveztük régen) Ott megakadt egy "valami" nagy dög, ami megemelt űltömben a kőről, és akadályt nem érezve csak emelt és emelt, így ment lefelé komótosan. Nem számítva erre és a bottörést el akartam kerülni, szakítottam a vékony zsinórt, ami egyébként sem bírt volna ki egy ilyen nagy dögöt. Kérdésem az lenne, hogy szerintetek mekkora lehetett ez a hal? Akkoriban 17 lehetett (vagy 25 éve) és máig beleborzongok az "élménybe" És foglalkoztat, vajon hány kiló lehetett a vélhetően harcsa, ami meg sem érezte hogy én csimpaszkodok a 80 kilómmal a zsinór másik végén...
Szerintetek? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!