Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Mekkora lehetett a hal, ami...

Mekkora lehetett a hal, ami majdnem behúzott a vízbe?

Figyelt kérdés

Történt egyszer, hogy Meredek part, végig kőrakással, a mélység már a partól 5 méterre 7-8 méter lehetett, a sodrás sebes volt. Ez egy kőrakás befelé a partól a Dunába ugy Kb 20 métert, és Kb 30 méter széles, középen feltöltve. (Lakihegyi kőrakásnak neveztük régen) Ott megakadt egy "valami" nagy dög, ami megemelt űltömben a kőről, és akadályt nem érezve csak emelt és emelt, így ment lefelé komótosan. Nem számítva erre és a bottörést el akartam kerülni, szakítottam a vékony zsinórt, ami egyébként sem bírt volna ki egy ilyen nagy dögöt. Kérdésem az lenne, hogy szerintetek mekkora lehetett ez a hal? Akkoriban 17 lehetett (vagy 25 éve) és máig beleborzongok az "élménybe" És foglalkoztat, vajon hány kiló lehetett a vélhetően harcsa, ami meg sem érezte hogy én csimpaszkodok a 80 kilómmal a zsinór másik végén...

Szerintetek? :)

2021. jún. 6. 17:29
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hülye tudom mi történt. Biztos észrevetted hogy pont a lényeg azon van hogy azért ijedtem meg, Mert megemelt a kőről.Nem vettél figyelembe bizonyos körülményeket pl. testhelyzet bot hossza húzás iránya, És tempója stb. de én nem akarok bizonygatni senkinek semmit, leírtam a tényeket, így történt, nem kell bele fantáziálni dolgokat én csak arra voltam kíváncsi hogy hány kilós lehetett egy olyan hal aki ezt megtudta velem tenni.
2021. jún. 8. 13:55
 12/13 A kérdező kommentje:
Kapirgálva az emlékeimet,Egyébként még az az érdekes hogy olyan nagy sodrás Ellenére, egyenletesen lassan vitte le fele mintha nem is lett volna sodrás és mintha nem is Csüngtem volna rajta
2021. jún. 8. 13:59
 13/13 anonim ***** válasza:
46%
Akkor 50 kg - most így jobb?
2021. jún. 8. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!