Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Hol és hogy érdemes kipróbálni...

Hol és hogy érdemes kipróbálni a SUP-on evezést?

Figyelt kérdés
Nem próbáltam még soha, de nagyon kíváncsi vagyok, milyen az állva evezés. Hol érdemes Budapest környékén elkezdeni ismerkedni ezzel a sporttal? Mennyire trükkös ráérezni a technikára, benne van az elején, hogy sokat borul az ember a vízbe, és érdemes nyárig várni, amíg elég melegek lesznek ehhez a nyílt vizek vagy annyira nem könnyű SUP-pal borulni? Érdemes valahol oktatásra is benevezni vagy magától is könnyen ráérez az ember, hogy hogyan kell evezni, ha bérel egy deszkát?
2021. máj. 26. 22:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Soroksári Dunánál, Erzsébeten:

[link]

2021. máj. 26. 22:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a gyors választ! Szuper lenne, de ők pont ezt írják a linkelt oldalon: "A Duna sétány felújítása miatt zárva!" :(
2021. máj. 26. 23:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Bocs, ezt átugrottam...

A Római parton is van, de konkrét cégnevet sajnos nem tudok.

A Kopaszi-gáton nyílt egy SUP bolt, annak még nem tudtam utánanézni, hogy tanfolyam van-e....

Esetleg a Velencei-tó még belefér? Ott szerintem több helyen van a strandon SUP kölcsönzés...

2021. máj. 27. 10:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Persze, a Velencei-tó is szuper még. Arra a részére is kérhetek a kérdésemnek egy kis útmutatást, hogy mire számítsak első alkalommal? Nehéz megszokni a SUP-on evezést, felállást, egyensúlyozást stb. és számítson még borulásokra az ember az elején vagy nem ennyire nehéz belejönni?
2021. máj. 31. 00:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez nagymértékben attól is függ, hogy alapvetően milyen az egyensúlyérzéked... Továbbá, hogy pl. szörföztél-e már életedben, vagy akár kajak-kenuban (bármilyen vizisportban) próbálkoztál-e már... Tehát hogy van-e valamennyi vízbiztonságod.
2021. máj. 31. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!