A kajakos lányok mennyire erősek?
Figyelt kérdés
Mennyire erős a karjuk, a válluk, a combjuk, stb. A korukbeli(tini) keveset, de sportoló fiúkhoz képest mennyire erősek? Mondjuk egy szkanderban ki nyerne? Vagy ha verekednének, akkor ki nyerne? Akinek volt velük kapcsolata, az nyugodtan elmondhatja, hogy szkanderban, vagy más erőpróbában mi lett az eredmény.2021. ápr. 22. 20:39
1/8 anonim válasza:
Te most huzigálod is erre a kérdésre?
Alkaredzés megy?
2/8 anonim válasza:
De izé vagy 1-es. :D
Amúgy nem tudom mennyire erösek, de gondolom ha te is kajakozol, akkor legyözöd öket szkanderben:D
3/8 A kérdező kommentje:
Én nem kajakozok, ezért vagyok kíváncsi, hogy lenyomnának-e
2021. ápr. 22. 23:13
5/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy egyet sem ismerek. Kajakedzésre csak ezért nyilván nem megyek el
2021. ápr. 22. 23:29
6/8 anonim válasza:
Neked eza fétised? Mostmár csak ilyen kérdések fognak jönni?
https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__parkapcs..
7/8 anonim válasza:
Igy ujraolvasva lehet, hogy tényleg izom-fétised van, de nem baj. Nekem is tetszik, ha kicsit izmosok a nők, van szép testtartásuk meg ilyesmi (mondjuk tetszett régen a Xena is).
8/8 anonim válasza:
6. Te tényleg azt hiszed, a belinkelt hosszú kérdést fogja bárki is olvasgatni innen? Ne offold szét a vízi sportokat.Elég baj, hogy a horgászok és halpucolók szétoffolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!