Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Úszó fiúk! Beleszoktatok...

Úszó fiúk! Beleszoktatok pisilni a medencébe?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 2. 21:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
62%

10!

Mindegy milyen nemű az illető, ha kulturált akkor nem pisil össze vissza...

2021. ápr. 3. 15:24
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
az itteni válaszolók vagy álszent hazudozók, vagy soha nem voltak még medencében
2021. ápr. 3. 15:30
 13/15 anonim ***** válasza:
72%

12!

Voltam már medencében, és olyan is előfordult kisebb koromban, hogy belepisiltem a vízbe. De mióta van fogalmam a higiéniáról és képes vagyok felfogni mennyire gusztustalan vizeletben úszni, azóta veszem a fáradtságot, kijövök a medencéből és elmegyek a mosdóba.

2021. ápr. 3. 15:32
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom, melyik filmben volt a jelenet: a fazon nem érti, hogy miért nézi szinte mindenki őt... a biztonsági őr oda megy hozzá, és közli.

- Uram tájékoztatom, hogy a medence vizében egy speciális adalék van, ami a vizeletben lévő ammóniával reakcióba lépve kékre festi a vizet.

Totálkép - a fickó körül kék festékfelhő gomolyog :-)

Ez csak egy film jelenet, de nem biztos, hogy a közeljövőben nem lesz hasonló kontroll a medencékben.

2021. ápr. 7. 03:47
 15/15 anonim ***** válasza:

14-es a másnaposokban van, mikor aquaparkba mennek a családok

Na de a kérdéshez annyit, hogy az ilyen akciók miatt bőven túl van tolva sok helyen a klór, tehát ha bele pisilsz sem történik semmi.

Illetve ha már medence és víz... Mikor besütött a medencébe a víz, látszott, hogy a kifújt levegővel megy a vízbe takony és nyál is, attól függően, hogy hol fújtad ki a levegőt. Szóval ne aggódjatok, minden is van a vízben, egy szép napos medencében konkrétan a “cafatokat” látod lebegni a vízebn.

2021. jún. 3. 22:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!