Úszó fiúk! Beleszoktatok pisilni a medencébe?
10!
Mindegy milyen nemű az illető, ha kulturált akkor nem pisil össze vissza...
12!
Voltam már medencében, és olyan is előfordult kisebb koromban, hogy belepisiltem a vízbe. De mióta van fogalmam a higiéniáról és képes vagyok felfogni mennyire gusztustalan vizeletben úszni, azóta veszem a fáradtságot, kijövök a medencéből és elmegyek a mosdóba.
Nem tudom, melyik filmben volt a jelenet: a fazon nem érti, hogy miért nézi szinte mindenki őt... a biztonsági őr oda megy hozzá, és közli.
- Uram tájékoztatom, hogy a medence vizében egy speciális adalék van, ami a vizeletben lévő ammóniával reakcióba lépve kékre festi a vizet.
Totálkép - a fickó körül kék festékfelhő gomolyog :-)
Ez csak egy film jelenet, de nem biztos, hogy a közeljövőben nem lesz hasonló kontroll a medencékben.
14-es a másnaposokban van, mikor aquaparkba mennek a családok
Na de a kérdéshez annyit, hogy az ilyen akciók miatt bőven túl van tolva sok helyen a klór, tehát ha bele pisilsz sem történik semmi.
Illetve ha már medence és víz... Mikor besütött a medencébe a víz, látszott, hogy a kifújt levegővel megy a vízbe takony és nyál is, attól függően, hogy hol fújtad ki a levegőt. Szóval ne aggódjatok, minden is van a vízben, egy szép napos medencében konkrétan a “cafatokat” látod lebegni a vízebn.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!